Επιλογές αναζήτησης Όλες οι λέξεις Οποιαδήποτε λέξη
Φράση
Κωδικός ασφαλείας Πέντε συν Ένα ίσον

Κύρια άρθρα

Έκδοση Οικοδομικής Άδειας

Έκδοση Οικοδομικής Άδειας

Νέες κατασκευές, προσθήκες, διαρρυθμίσεις, τοπογραφικά...
Αυθαίρετα - Ρύθμιση

Αυθαίρετα - Ρύθμιση

Τακτοποίηση αυθαιρέτων, βεβαιώσεις μεταβίβασης, νομιμοποιήσεις...
Ενεργειακή Επιθεώρηση

Ενεργειακή Επιθεώρηση

Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης, Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον...
Μελέτη Επίβλεψη Έργου

Μελέτη Επίβλεψη Έργου

Οικοδομές, κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, βιομηχανικά κτήρια...
Άδειες Λειτουργίας

Άδειες Λειτουργίας

Καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος...
Κτηματολόγιο

Κτηματολόγιο

Δηλώσεις κτηματολογίου, εντοπισμός ακινήτου, δασικοί χάρτες
Νομοθεσία

Νομοθεσία

Υποστήριξη σε νομικά θέματα τεχνικής φύσεως
Εξειδίκευση

Εξειδίκευση

Ειδικές μελέτες, βελτίωση κτιρίων, αντισεισμική προστασία
Πραγματογνωμοσύνες

Πραγματογνωμοσύνες

Εκθέσεις ζημιών και βλαβών, τεχνικός ασφαλείας
Εγγραφές: 70 ,     Σελίδα: 1
Σελίδες: 1 2 3 4
Αναζήτηση αρχείου οικοδομικών αδειών Θεσσαλονίκης

Αναζήτηση αρχείου οικοδομικών αδειών Θεσσαλονίκης

Είναι γνωστό ότι εδώ και ένα μήνα περίπου (από τέλη Ιουλίου 2021) έχει «πέσει» το πληροφοριακό σύστημα του Δήμου Θεσσαλονίκης λόγω χακαρίσματος αυτού. Δυστυχώς, μαζί με αυτό δεν λειτουργεί και το σύστημα αναζήτησης οικοδομικών αδειών του Δήμου που περιελάμβανε και όλες τις παλιές άδειες που έχουν εκδοθεί και αφορούσαν όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης. Θέλοντας να συνεισφέρουμε προς τους συναδέλφους μηχανικούς αποφασίσαμε να αναρτήσουμε ένα ευρετήριο αδειών που περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του αρχείου αυτού και έτσι να το μοιραστούμε μαζί σας.
Αμοιβές υπηρεσιών μηχανικού

Αμοιβές υπηρεσιών μηχανικού

Στη ζωή τίποτα δεν είναι δωρεάν, αυτό είναι ένα μάθημα που το μαθαίνει κανείς από μικρός. Όλα έχουν το κόστος τους, συνήθως χρηματικό, και φυσικά όταν κάτι προσφέρεται «χωρίς κόστος» ή σε πολύ χαμηλή τιμή τότε το πιο πιθανό είναι ότι η πραγματική του αξία (ως πράγμα ή υπηρεσία) δεν θα ανταποκρίνεται στις όποιες προσδοκίες (τωρινές ή μελλοντικές). Ο πελάτης σχεδόν πάντα θέλει να «κάνει την δουλειά του» γρήγορα και οικονομικά και αυτό δεν παύει να είναι ένα κοινό κριτήριο για όλους μας.
Τιμές Ζώνης 2021 - Χάρτης ΓΓΠΣ

Τιμές Ζώνης 2021 - Χάρτης ΓΓΠΣ

Μετά την έκδοση της απόφασης με αριθμό 57732 ΕΞ 2021 (18-05-2021), δημοσιεύθηκε και διαδραστικός χάρτης στο διαδίκτυο από την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣ) όπου μπορείτε ανά περιοχή να αναζητήσετε τις νέες τιμές ζώνης (κυκλικές και γραμμικές) καθώς και τις προηγούμενες (2018). Είναι ένα ψηφιακό βήμα που εξυπηρετεί πολύ τους επαγγελματίες του χώρου (μηχανικούς, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, κλπ) και ελπίζουμε σύντομα να υπάρχει η δυνατότητα λήψης τιμών ζώνης και προηγούμενων ετών.
Νέες αντικειμενικές αξίες - Τιμές Ζώνης 2021

Νέες αντικειμενικές αξίες - Τιμές Ζώνης 2021

Εκδόθηκε η νέα απόφαση με αριθμό 57732 ΕΞ 2021 (18-05-2021) και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 2375 Β (07-06-2021) που αφορά τον υπολογισμό των νέων αντικειμενικών αξιών και τις περιοχές με τις εκάστοτε τιμές ζώνης όπως αυτές θα ισχύουν από 01-01-2022. Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε την απόφαση με τα παραρτήματά της (Α, Β, Γ) από τους αντίστοιχους συνδέσμους.
Τιμές ζώνης Εύοσμος (και επέκταση) Θεσσαλονίκης

Τιμές ζώνης Εύοσμος (και επέκταση) Θεσσαλονίκης

Εδώ θα δείτε τους χάρτες τιμών ζώνης (για τον υπολογισμό προστίμων αυθαιρέτων) του Υπουργείου Οικονομικών για τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και την επέκταση Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού, όπου φαίνονται και πάλι οι ζώνες που χωρίζονται οι περιοχές (οδοί, οικοδομικά τετράγωνα, γραμμικές) ανάλογα με την τιμή ζώνης αυτών. Με τη βοήθεια του χάρτη μπορούμε πάλι εύκολα να εντοπίσουμε την ζητούμενη τιμή ζώνης στην περιοχή που μας ενδιαφέρει.
Αυθαίρετα κατηγορίας 5 σε πληγείσες περιοχές το 2020

Αυθαίρετα κατηγορίας 5 σε πληγείσες περιοχές το 2020

Τον Σεπτέμβριο του 2020 «έληξε» η δυνατότητα ρύθμισης αυθαιρέτων κατηγορίας 5 του Ν.4495/17 και δεν δόθηκε άλλη παράταση από την ηγεσία του ΥΠΕΝ, παρά το γεγονός της έντονης αντίδρασης φορέων (πλην του ΤΕΕ δυστυχώς όσον αφορά τους μηχανικούς) και επαγγελματιών, με το γνωστό «κρέμασμα» των ηλεκτρονικών συστημάτων δηλώσεων αυθαιρέτων. Με τον Ν.4759/20 προστέθηκαν ειδικές περιπτώσεις δηλώσεων κατηγορίας 5 με μία εξ αυτών τη δυνατότητα δήλωσης σε περιοχές που κυρήχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εντός του έτους 2020.
Ελληνικό Κτηματολόγιο - πρόσβαση σε όλους

Ελληνικό Κτηματολόγιο - πρόσβαση σε όλους

Ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες η λειτουργία ιστοστελίδας του Ελληνικού Κτηματολογίου που δίνει πρόσβαση ηλεκτρονικά στα ακίνητα των περιοχών όπου το κτηματολόγιο βρίσκεται σε λειτουργία. Η πρόσβαση είναι δυνατή τόσο στους πολίτες όσο και στους επαγγελματίες. Πολίτες, μηχανικοί, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές έχουν τώρα πρόσβαση ηλεκτρονικά στο κτηματολόγιο και μπορούν να διεκπεραιώσουν τις υποθέσεις τους από τον υπολογιστή τους.
ΝΟΚ με αλλαγές Ν. 4759/20 σε 3D σκαριφήματα

ΝΟΚ με αλλαγές Ν. 4759/20 σε 3D σκαριφήματα

Σε αυτό το άρθρο αναρτούμε χρήσιμα 3D σκαριφήματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο σε διάφορα φόρουμ μηχανικών και που σχεδιάστηκαν από συνάδελφο μηχανικό. Αυτά αφορούν σε διάφορες διατάξεις του ΝΟΚ, όπως τροποποιήθηκαν με τον Ν.4759/20, και βοηθούν στην κατανόηση αυτών και την ορθή εφαρμογή τους στις μελέτες ανέγερσης οικοδομικών έργων. Προστέθηκαν νέα σχέδια.
Interdomisi.gr - QR CODE

Interdomisi.gr - QR CODE

Είναι διαδεδομένος πλέον ο QR κώδικας, QR CODE, και πολλές ιστοσελίδες τον υιοθετούν. Αυτός ο κώδικας αντιστοιχεί στην ιστοσελίδα μας και με έναν QR reader θα μπορέσετε να τον διαβάσετε και να τον αποκωδικοποιήσετε.

Υπηρεσίες


    Σελίδα: 1     Επόμενη >>>
Νεκτάριος Ντάσιος Interdomisi.gr - Πολιτικός Μηχανικός - στο Quire Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Facebook Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Twitter Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο LinkedIn Νεκτάριος Ντάσιος Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Ello Νεκτάριος Ντάσιος Πολιτικός Μηχανικός
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΤΑΣΙΟΣ
Τεχνικό γραφείο - Ανακαινίσεις
• Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.
MSc Civil Engineer A.U.TH.
Αρ. Μητρώου ΤΕΕ 95348
• Ενεργειακός Επιθεωρητής
Γ΄ τάξης (Α.Μ. 5654)
• Εκτιμητής - Πραγματογνώμονας

Φιλιππουπόλεως 6, Αμπελόκηποι
56123, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία
Τηλ.-Fax: +30 2313032721
Κιν.: +30 6944349785
Email : info@interdomisi.gr
nektariosntasios@gmail.com
Η τοποθεσία μας - Πολιτικοί Μηχανικοί Θεσσαλονίκης :
Χάρτης τοποθεσίας Τεχνικού γραφείου Νεκτάριος Ντάσιος, Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. Άδειες τεχνικές εκθέσεις, Ενεργειακός επιθεωρητής, Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης, Εξοικονομώ
Άδειες δόμησης, πολιτικοί μηχανικοί Θεσσαλονίκη, ενεργειακή επιθεώρηση, ανακαίνιση, επισκευές, λειτουργίας, υγειονομικού, Κ.Υ.Ε., βιομηχανικά κτήρια, αρχιτεκτονικά, στατικά, τακτοποιήσεις αυθαιρέτων, πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, ξύλινα σπίτια, ξενοδοχεία, πραγματογνωμοσύνες, δηλώσεις κτηματολογίου, τοπογραφικά, νόμος 4178, 4495
Άδειες δόμησης, πολιτικοί μηχανικοί, ανακαίνιση, επισκευές, λειτουργίας, αρχιτεκτονικά, στατικά, πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, ενεργειακά πιστοποιητικά, ενεργειακή αναβάθμιση, λειτουργίας καταστημάτων, υγειονομικού ενδιαφέροντος, άδειες Κ.Υ.Ε., βιομηχανικά κτήρια, αυθαίρετα, τακτοποίηση, ρύθμιση, πραγματογνωμοσύνες, μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή, διορθωτικές πράξεις εφαρμογής, αντισεισμική προστασία, τοπογραφικά, νόμος 4178, 4495, εξοικονόμηση κατ' οίκον, δηλώσεις κτηματολογίου
powered by: geodi.net