Επιλογές αναζήτησης Όλες οι λέξεις Οποιαδήποτε λέξη
Φράση
Κωδικός ασφαλείας Τρία συν Πέντε ίσον

Κύρια άρθρα

Έκδοση Άδειας Δόμησης

Έκδοση Άδειας Δόμησης

Νέες κατασκευές, προσθήκες, διαρρυθμίσεις, τοπογραφικά...
Αυθαίρετα - Ρύθμιση

Αυθαίρετα - Ρύθμιση

Τακτοποίηση αυθαιρέτων, βεβαιώσεις μεταβίβασης, νομιμοποιήσεις...
Ενεργειακή Επιθεώρηση

Ενεργειακή Επιθεώρηση

Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης, Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον...
Μελέτη Επίβλεψη Έργου

Μελέτη Επίβλεψη Έργου

Οικοδομές, κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, βιομηχανικά κτήρια...
Άδειες Λειτουργίας

Άδειες Λειτουργίας

Καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος...
Κτηματολόγιο

Κτηματολόγιο

Δηλώσεις κτηματολογίου, εντοπισμός ακινήτου, δασικοί χάρτες
Νομοθεσία

Νομοθεσία

Υποστήριξη σε νομικά θέματα τεχνικής φύσεως
Εξειδίκευση

Εξειδίκευση

Ειδικές μελέτες, βελτίωση κτιρίων, αντισεισμική προστασία
Πραγματογνωμοσύνες

Πραγματογνωμοσύνες

Εκθέσεις ζημιών και βλαβών, τεχνικός ασφαλείας
Εγγραφές: 68 ,     Σελίδα: 7
Σελίδες: 5 6 7 8
Καλή χρονιά με το Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος

Καλή χρονιά με το Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος

Το 2017 δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα. Έτσι λοιπόν και φέτος βρεθήκαμε στην Αθήνα, το Σάββατο 30-12-2017, με το Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος όπου τα παιδιά του Συλλόγου έψαλλαν με πολλή χαρά τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Παυλόπουλο.
Να τα πούμε;;; Χριστός Γεννέθεν...

Να τα πούμε;;; Χριστός Γεννέθεν...

Χρόνια πολλά και Καλά Χριστούγεννα με υγεία για όλο τον κόσμο! Από το τεχνικό γραφείο Domisi Diakosmisi και τους συνεργάτες του οι θερμότερες ευχές σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά! Ας είναι αυτά τα Χριστούγεννα η απαρχή για ένα νέο ξεκίνημα με τους καλύτερους στόχους και προσδοκίες!
Κοινωνικό έργο στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος

Κοινωνικό έργο στο Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος

Κρατάμε τον πήχη ψηλά όσον αφορά τους συνανθρώπους μας με ιδιαίτερες ανάγκες και δεξιότητες και βρισκόμαστε δίπλα τους όταν μας το ζητούν. Το τεχνικό γραφείο Domisi Diakosmisi ανέλαβε και έφερε εγκαίρως εις πέρας ορισμένες εργασίες που του ανέθεσε ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος που είχαν να κάνουν με τις συνδέσεις με τα δίκτυα κοινής ωφέλειας του νέου τους κτιρίου στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης στην οδό Ροδοπόλεως 5.
Εξοικονομώ κατ΄ οίκον και Ενεργειακή Αναβάθμιση

Εξοικονομώ κατ΄ οίκον και Ενεργειακή Αναβάθμιση

Η Domisi Diakosmisi και ο πολιτικός μηχανικός Νεκτάριος Ντάσιος, ως ενεργειακός επιθεωρητής, με την προηγούμενη εμπειρία που διαθέτει από την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών δικαιούχων με τα προγράμματα "Εξοικονομώ κατ΄ οίκον" αναλαμβάνει την υπαγωγή στο πρόγραμμα και την διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων διαδικασιών.
Άδεια λειτουργίας γνωστοποίηση σε ψητοπωλείο εστιατόριο

Άδεια λειτουργίας γνωστοποίηση σε ψητοπωλείο εστιατόριο

Ακόμη ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος άρχισε να λειτουργεί με τη διαδικασία της γνωστοποίησης που ολοκληρώθηκε από το γραφείο μας Domisi Diakosmisi. Η ετοιμασία του φακέλου, ο απαραίτητος έλεγχος του καταστήματος, η έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης καθώς και όλο το "τρέξιμο" στις διάφορες υπηρεσίες (Δήμος, πολεοδομία, Πυροσβεστική, κλπ) είναι δουλειά που αναλαμβάνουμε εξ΄ ολοκλήρου προκειμένου ο πελάτης να επικεντρωθεί στην επένδυσή του.
Άδεια λειτουργίας διαδικτυακό σούπερ μάρκετ

Άδεια λειτουργίας διαδικτυακό σούπερ μάρκετ

Το γραφείο μας Domisi Diakosmisi, κι εγώ ως πολιτικός μηχανικός και ενεργειακός επιθεωρητής, αναλαμβάνουμε την ετοιμασία του φακέλου, τον έλεγχο του καταστήματος, την έκδοση πιστοποιητικού ενεργειακής απόδοσης καθώς και όλο το "τρέξιμο" στις διάφορες υπηρεσίες προκειμένου να φέρει εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο. Η γνωστοποίηση των καταστημάτων που λειτουργούν ως υγειονομικού ενδιαφέροντος εφαρμόστηκε με επιτυχία και στο διαδικτυακό ή ιντερνετικό σούπερ μάρκετ που παρουσιάζεται στο παρόν άρθρο.
Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης

Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης

Σε κάθε μίσθωση ακινήτου, ανεξαρτήτως εμβαδού, καθώς και σε κάθε μεταβίβαση (εκτός από δωρεά) είναι απαραίτητο να εκδίδεται Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ), με ορισμένες εξαιρέσεις ακινήτων. Αυτό αποτελεί αντικείμενο μηχανικού, που να είναι πιστοποιημένος ενεργειακός επιθεωρητής.
Άδεια λειτουργίας - γνωστοποίηση ΚΥΕ - ενημέρωση

Άδεια λειτουργίας - γνωστοποίηση ΚΥΕ - ενημέρωση

Το τεχνικό γραφείο πολιτικού μηχανικού, Domisi Diakosmisi, σας ενημερώνει ότι πλέον, λίγες μόλις ημέρες μετά την έκδοση της απόφασης 16228 (ΦΕΚ 1723 / Τεύχος Β / 18-05-2017), η αίτηση για γνωστοποίηση της λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (αντικατάσταση της άδειας λειτουργίας) γίνεται ηλεκτρονικά και άμεσα.
Γνωστοποίηση για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Γνωστοποίηση για καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Ο τρόπος αδειοδότησης για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος άλλαξε (με ελάχιστες εξαιρέσεις) και πλέον με απλές διαδικασίες αίτησης - γνωστοποίησης στους κατά τόπους Δήμους το κατάστημα, εφόσον είναι έτοιμο, μπορεί να λειτουργήσει άμεσα. Με την αίτησή του ο κάθε ενδιαφερόμενος υποβάλλει

Υπηρεσίες


Νεκτάριος Ντάσιος Interdomisi.gr - Πολιτικός Μηχανικός - στο Quire Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Facebook Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Twitter Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο LinkedIn Νεκτάριος Ντάσιος Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Ello Νεκτάριος Ντάσιος Πολιτικός Μηχανικός
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΤΑΣΙΟΣ
Τεχνικό γραφείο - Ανακαινίσεις
• Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.
MSc Civil Engineer A.U.TH.
Αρ. Μητρώου ΤΕΕ 95348
• Ενεργειακός Επιθεωρητής
Γ΄ τάξης (Α.Μ. 5654)
• Εκτιμητής - Πραγματογνώμονας

Φιλιππουπόλεως 6, Αμπελόκηποι
56123, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία
Τηλ.-Fax: +30 2313032721
Κιν.: +30 6944349785
Email : info@interdomisi.gr
nektariosntasios@gmail.com
Η τοποθεσία μας - Πολιτικοί Μηχανικοί Θεσσαλονίκης :
Χάρτης τοποθεσίας Τεχνικού γραφείου Νεκτάριος Ντάσιος, Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. Άδειες τεχνικές εκθέσεις, Ενεργειακός επιθεωρητής, Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης, Εξοικονομώ
Άδειες δόμησης, πολιτικοί μηχανικοί Θεσσαλονίκη, ενεργειακή επιθεώρηση, ανακαίνιση, επισκευές, λειτουργίας, υγειονομικού, Κ.Υ.Ε., βιομηχανικά κτήρια, αρχιτεκτονικά, στατικά, τακτοποιήσεις αυθαιρέτων, πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, ξύλινα σπίτια, ξενοδοχεία, πραγματογνωμοσύνες, δηλώσεις κτηματολογίου, τοπογραφικά, νόμος 4178, 4495
Άδειες δόμησης, πολιτικοί μηχανικοί, ανακαίνιση, επισκευές, λειτουργίας, αρχιτεκτονικά, στατικά, πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, ενεργειακά πιστοποιητικά, ενεργειακή αναβάθμιση, λειτουργίας καταστημάτων, υγειονομικού ενδιαφέροντος, άδειες Κ.Υ.Ε., βιομηχανικά κτήρια, αυθαίρετα, τακτοποίηση, ρύθμιση, πραγματογνωμοσύνες, μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή, διορθωτικές πράξεις εφαρμογής, αντισεισμική προστασία, τοπογραφικά, νόμος 4178, 4495, εξοικονόμηση κατ' οίκον, δηλώσεις κτηματολογίου
powered by: geodi.net