Επιλογές αναζήτησης Όλες οι λέξεις Οποιαδήποτε λέξη
Φράση
Κωδικός ασφαλείας Τρία συν Τρία ίσον

Κύρια άρθρα

Έκδοση Άδειας Δόμησης

Έκδοση Άδειας Δόμησης

Νέες κατασκευές, προσθήκες, διαρρυθμίσεις, τοπογραφικά...
Αυθαίρετα - Ρύθμιση

Αυθαίρετα - Ρύθμιση

Τακτοποίηση αυθαιρέτων, βεβαιώσεις μεταβίβασης, νομιμοποιήσεις...
Ενεργειακή Επιθεώρηση

Ενεργειακή Επιθεώρηση

Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης, Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον...
Μελέτη Επίβλεψη Έργου

Μελέτη Επίβλεψη Έργου

Οικοδομές, κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, βιομηχανικά κτήρια...
Άδειες Λειτουργίας

Άδειες Λειτουργίας

Καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος...
Κτηματολόγιο

Κτηματολόγιο

Δηλώσεις κτηματολογίου, εντοπισμός ακινήτου, δασικοί χάρτες
Νομοθεσία

Νομοθεσία

Υποστήριξη σε νομικά θέματα τεχνικής φύσεως
Εξειδίκευση

Εξειδίκευση

Ειδικές μελέτες, βελτίωση κτιρίων, αντισεισμική προστασία
Πραγματογνωμοσύνες

Πραγματογνωμοσύνες

Εκθέσεις ζημιών και βλαβών, τεχνικός ασφαλείας
Εγγραφές: 68 ,     Σελίδα: 5
Σελίδες: 3 4 5 6 7 8
Αναζήτηση δηλώσεων αυθαιρέτων ΤΕΕ

Αναζήτηση δηλώσεων αυθαιρέτων ΤΕΕ

Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αναζητήσετε τις δηλώσεις αυθαιρέτων στο ΤΕΕ με βάση τους Ν.4014/2011, Ν.4178/2013, N.4495/2017 στον παρακάτω σύνδεσμο. Απαραίτητα στοιχεία είναι ο ηλεκτρονικός κωδικός δήλωσης ή μοναδικός αριθμός ακινήτου καθώς και το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη.
Ενεργειακός επιθεωρητής Θεσσαλονίκη

Ενεργειακός επιθεωρητής Θεσσαλονίκη

Όπως κάθε χρόνο συνεχίζουμε και φέτος την εξυπηρέτηση των πελατών μας με την έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης, ή Ενεργειακού Πιστοποιητικού όπως συνηθίζεται να λέγεται, όταν αυτό ζητείται είτε για μίσθωση, είτε για πώληση, ή ακόμα και για το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ΄ οίκον.
Τιμοκατάλογος nrg ρεύμα - φυσικό αέριο 2019

Τιμοκατάλογος nrg ρεύμα - φυσικό αέριο 2019

Η Interdomisi σας ενημερώνει για τις παροχές και τον τιμοκατάλογο ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου της nrg με απόλυτη διαφάνεια ακόμα και για τα ψιλά γράμματα. Στο άρθρο αυτό θα βρείτε τον Γενικό Τιμοκατάλογο Προσφερόμενων Προγραμμάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας με ανάλυση των χρεώσεων καθώς επίσης και τον Γενικό Τιμοκατάλογο Προσφερόμενων Προγραμμάτων Φυσικού Αερίου με ανάλυση χρεώσεων.
Ενεργειακό πιστοποιητικό - ΠΕΑ - Θεσσαλονίκη

Ενεργειακό πιστοποιητικό - ΠΕΑ - Θεσσαλονίκη

Με την πολυετή εμπειρία μας στην έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού (ΠΕΑ) το γραφείο μας interdomisi.gr συνεχίζει με κανονικούς ρυθμούς την εξυπηρέτηση, στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, των πελατών του που χρειάζονται Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης ή όπως έχει συνηθίσει ο κόσμος να τα λέει, ενεργειακά πιστοποιητικά. Πρόκειται για μία, όχι και τόσο απλή και εύκολη, εργασία των μηχανικών που έχουν την ιδιότητα του ενεργειακού επιθεωρητή, καθώς απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε βήμα της μελέτης.
Παράταση δηλώσεων κτηματολογίου - Σεπτέμβριος 2019

Παράταση δηλώσεων κτηματολογίου - Σεπτέμβριος 2019

Η interdomisi.gr σας ενημερώνει! Στην εκπνοή του χρόνου και πάλι, δόθηκε σήμερα, 13/09/2019, νέα παράταση στις προθεσμίες υποβολής δηλώσεων Κτηματολογίου από το Υπουργείο περιβάλλοντος και Ενέργειας καθώς δεν λείπουν τα προβλήματα στα ιδιοκτησιακά θέματα όπως και η έλλειψη ενδιαφέροντος του κόσμου, με αποτέλεσμα να μην έχει κτηματογραφηθεί ακόμα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των ακινήτων σε όλες τις υπό κτηματογράφηση περιοχές.
nrg Αιτήσεις για ρεύμα και φυσικό αέριο και Γενικοί Όροι

nrg Αιτήσεις για ρεύμα και φυσικό αέριο και Γενικοί Όροι

Από την ιστοσελίδα μας μπορείτε απευθείας να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε τα κυριότερα έντυπα αιτήσεων της nrg αλλά και να δείτε τους Γενικούς Όρους Σύμβασης για σύνδεση στα δίκτυα του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου. Επίσης, είναι διαθέσιμο και το Έντυπο Γενικής Εξουσιοδότησης και Δήλωσης Εκπροσώπησης του Πελάτη.
Προγράμματα nrg για το σπίτι

Προγράμματα nrg για το σπίτι

Ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο, φθηνή και σίγουρη ενέργεια
Προγράμματα nrg για την επιχείρηση

Προγράμματα nrg για την επιχείρηση

Ηλεκτρικό ρεύμα (χαμηλή και μέση τάση) και φυσικό αέριο
Επίσημος Συνεργάτης nrg

Επίσημος Συνεργάτης nrg

Η συνεργασία του γραφείου μας με την nrg είναι πλέον γεγονός! Ως Επίσημος Συνεργάτης της εταιρείας NRG Trading House A.E. και του energeia.shop το γραφείο αναλαμβάνει την διεκπεραίωση αιτήσεων κάθε ενδιαφερόμενου, για οικιακή ή και επαγγελματική χρήση, για αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και παρόχου φυσικού αερίου στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Η nrg σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε και τις δύο παροχές με συνδυαστική έκπτωση και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Υπηρεσίες


Νεκτάριος Ντάσιος Interdomisi.gr - Πολιτικός Μηχανικός - στο Quire Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Facebook Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Twitter Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο LinkedIn Νεκτάριος Ντάσιος Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Ello Νεκτάριος Ντάσιος Πολιτικός Μηχανικός
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΤΑΣΙΟΣ
Τεχνικό γραφείο - Ανακαινίσεις
• Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.
MSc Civil Engineer A.U.TH.
Αρ. Μητρώου ΤΕΕ 95348
• Ενεργειακός Επιθεωρητής
Γ΄ τάξης (Α.Μ. 5654)
• Εκτιμητής - Πραγματογνώμονας

Φιλιππουπόλεως 6, Αμπελόκηποι
56123, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία
Τηλ.-Fax: +30 2313032721
Κιν.: +30 6944349785
Email : info@interdomisi.gr
nektariosntasios@gmail.com
Η τοποθεσία μας - Πολιτικοί Μηχανικοί Θεσσαλονίκης :
Χάρτης τοποθεσίας Τεχνικού γραφείου Νεκτάριος Ντάσιος, Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. Άδειες τεχνικές εκθέσεις, Ενεργειακός επιθεωρητής, Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης, Εξοικονομώ
Άδειες δόμησης, πολιτικοί μηχανικοί Θεσσαλονίκη, ενεργειακή επιθεώρηση, ανακαίνιση, επισκευές, λειτουργίας, υγειονομικού, Κ.Υ.Ε., βιομηχανικά κτήρια, αρχιτεκτονικά, στατικά, τακτοποιήσεις αυθαιρέτων, πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, ξύλινα σπίτια, ξενοδοχεία, πραγματογνωμοσύνες, δηλώσεις κτηματολογίου, τοπογραφικά, νόμος 4178, 4495
Άδειες δόμησης, πολιτικοί μηχανικοί, ανακαίνιση, επισκευές, λειτουργίας, αρχιτεκτονικά, στατικά, πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης, ενεργειακά πιστοποιητικά, ενεργειακή αναβάθμιση, λειτουργίας καταστημάτων, υγειονομικού ενδιαφέροντος, άδειες Κ.Υ.Ε., βιομηχανικά κτήρια, αυθαίρετα, τακτοποίηση, ρύθμιση, πραγματογνωμοσύνες, μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή, διορθωτικές πράξεις εφαρμογής, αντισεισμική προστασία, τοπογραφικά, νόμος 4178, 4495, εξοικονόμηση κατ' οίκον, δηλώσεις κτηματολογίου
powered by: geodi.net