INTERsoft - IntelliCAD vs AutoCAD

INTERsoft - IntelliCAD vs AutoCAD

Οικονομικό και χωρίς συνδρομές σχέδιο CAD (.DWG) - Το IntelliCAD, το οποίο είναι ίσως η πιο διαδεδομένη εναλλακτική πλατφόρμα CAD drawing και ένας κλώνος του AutoCAD® (από τους πολλούς που κυκλοφορούν), θα σας λύσει τα χέρια αφού με πολύ μικρό κόστος μπορείτε να σχεδιάζετε και να εργάζεστε σε αρχεία .dwg, όπως ακριβώς κάνατε μέχρι τώρα και έχοντας μία πλήρως λειτουργική, μόνιμη και νόμιμη άδεια χρήσης σχεδιαστικού προγράμματος CAD.

NEW VERSION IntelliCAD 2023

Για την δοκιμαστική έκδοση 28 ημερών ακολουθήστε τον σχετικό σύνδεσμο:

Τιμοκατάλογος ArCADiasoft

Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα και επωφεληθείτε με τη νέα έκπτωση.

Τώρα, η νέα έκδοση του προγράμματος INTERsoft - IntelliCAD 2022 της ArCADiasoft, ακόμα πιο γρήγορη και βελτιωμένη, αποτελεί την ιδανική εναλλακτική και οικονομική πλατφόρμα και λύση σχεδίου CAD και 3D για τους μηχανικούς (αρχιτέκτονες, πολιτικούς, τοπογράφους, μηχανολόγους, κλπ) που έχουν συνηθίσει να σχεδιάζουν στο γνωστό AutoCAD® και από την άλλη όμως δεν θέλουν να πληρώνουν τεράστια ποσά για αγορά λογισμικού ή ετήσιες συνδρομές.

Το IntelliCAD, το οποίο είναι ίσως η πιο διαδεδομένη εναλλακτική πλατφόρμα CAD drawing και ένας κλώνος του AutoCAD® (από τους πολλούς που κυκλοφορούν), θα σας λύσει τα χέρια αφού με πολύ μικρό κόστος μπορείτε να σχεδιάζετε και να εργάζεστε σε αρχεία .dwg, όπως ακριβώς κάνατε μέχρι τώρα και έχοντας μία πλήρως λειτουργική, μόνιμη και νόμιμη άδεια χρήσης σχεδιαστικού προγράμματος CAD.

Η νέα αυτή έκδοση INTERsoft - INTELLICAD 2022 της ArCADiasoft έχει επίσης νέα μειωμένη τιμή με τα ίδια πανίσχυρα χαρακτηριστικά σχεδίου 2D και 3D.

ArCADiasoft, IntelliCAD, INTERsoft, alternative, ArCADia, BIM, PLUS, LT, CAD, 3D, λογισμικό, μηχανικός, αρχιτέκτονας, πολιτικός, οικονομικές, τιμές, interdomisi[/img=float:none; width:90%;

Είναι 100% συμβατή με αρχεία AutoCAD® (διαβάζει και αποθηκεύει αρχεία σε format 2.5 έως 2018 DWG και DXF) και λειτουργεί σε DWG 2018 native format. Επίσης, εκτός των άλλων μπορεί να εισάγει απευθείας αρχεία Autodesk® Revit® 2021.

Για αυτούς που δεν θέλουν ή δεν χρειάζονται ένα πρόγραμμα BIM όπως το ArCADia BIM και αρκούνται σε απλή σχεδίαση CAD το INTERsoft - IntelliCAD 2022 είναι η ιδανική λύση και μπορούν να το προμηθευτούν από εμάς στην προνομιακή τιμή των €125,00 από αρχική τιμή €460,00 (χωρίς να συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.). Η τιμή αυτή είναι τελική και δεν υπόκειται σε άλλη τρέχουσα έκπτωση.

Πλέον για το 2023 υπάρχει η νέα έκδοση IntelliCAD 2023 και ισχύει η ειδική έκπτωση 63% στην τελική τιμή των 140,00€ + ΦΠΑ.

Για την δοκιμαστική έκδοση 28 ημερών ακολουθήστε τον σχετικό σύνδεσμο Τιμοκατάλογος ArCADiasoft.

Για τις τρέχουσες προσφορές δείτε εδώ

Δείτε τα υπόλοιπα άρθρα της ενότητας «Λογισμικό» της ιστοσελίδας μας για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να «κατεβάσετε» τις πλήρεις δοκιμαστικές εκδόσεις για ένα μήνα!

Με εκτίμηση,
Νεκτάριος Ντάσιος
Πολιτικός μηχανικός
Επίσημος Συνεργάτης της ArCADiasoft



ArCADiaSoft, IntelliCAD, INTERsoft, alternative, ArCADia, BIM, PLUS, LT, CAD, 3D, λογισμικό, μηχανικός, αρχιτέκτονας, πολιτικός, οικονομικές, τιμές, interdomisiArCADiaSoft, IntelliCAD, INTERsoft, alternative, ArCADia, BIM, PLUS, LT, CAD, 3D, λογισμικό, μηχανικός, αρχιτέκτονας, πολιτικός, οικονομικές, τιμές, interdomisiArCADiaSoft, IntelliCAD, INTERsoft, alternative, ArCADia, BIM, PLUS, LT, CAD, 3D, λογισμικό, μηχανικός, αρχιτέκτονας, πολιτικός, οικονομικές, τιμές, interdomisi

http://interdomisi.gr/article.php?db=cad&id=20210112043828&startMenu=0
Πολιτικός Μηχανικός Θεσσαλονίκη
Νεκτάριος Ντάσιος, Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. - MSc Civil Engineer A.U.TH. - Αρ. Μητρώου ΤΕΕ 95348
• Ενεργειακός Επιθεωρητής, Γ΄ τάξης (Α.Μ. 5654), • Εκτιμητής - Πραγματογνώμονας
Τεχνικό γραφείο - Ανακαινίσεις, Φιλιππουπόλεως 6, Αμπελόκηποι 56123, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία
Τηλ.-Fax: +30 2313032721, Κιν.: +30 6944349785
Site: interdomisi.gr, Email: info@interdomisi.gr, nektariosntasios@gmail.com