☰
Γενικές πληροφορίες - Info    ⋰ Έκδοση οικοδομικών αδειών Τακτοποίηση αυθαιρέτων Ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου Άδειες λειτουργίας καταστημάτων Οικοδομικές άδειες - Άδειες δόμησης αρχείου Θεσσαλονίκη Δεχόμαστε πληρωμές μέσω κάρτας (POS) από εδώ! Or listen to Oldradio.love Ανακαίνιση - Διακόσμηση - Έργα - Προσφορές    ⋰ Ανακαίνιση μπάνιου - λουτρού Ξύλινα σπίτια και κατασκευές Προσθήκη ορόφου με ξύλινη κατασκευή Επισκευή σοβά (επιχρίσματα) όψης οικοδομής Λογισμικό CAD BIM για μηχανικούς    ⋰ ArCADiaΒΙΜ σχεδιαστικό πρόγραμμα IntelliCAD ή AutoCAD® ; Τιμοκατάλογος ArCADiasoft προγραμμάτων μηχανικού Τρέχουσες προσφορές προγραμμάτων - Εκπτώσεις Προμηθευτές - Suppliers    ⋰ KARAG SA Bathroom Experience Decolab είδη υγιεινής - πλακάκια Xylosystem Ξύλινα γερμανικά κουφώματα ArCADiaSoft - BIM CAD software Συνεργάτες - Contractors    ⋰ Σπυριδόπουλος Γεώργιος - Τοπογράφος μηχανικός CivilTHES - Παγγός Βασίλειος - Πολιτικός μηχανικός Δημάδης Γεώργιος - Πολιτικός μηχανικός Keten Constructions & Partners - Αρχιτέκτονας Μηχανικός Δόδουρας Γεώργιος - Πιστοποιημένος εκτιμητής ReV Αγγέλου Δημήτριος - Δομοστατικός - Ενισχύσεις - Πέτρινα κτίρια PRAXISakiniton - Πωλήσεις Ενοικιάσεις ακινήτων Σύλλογοι - Φορείς    ⋰ Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου - ΕΙΠΑΚ ΤΕΕ - Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Υ.Π.ΕΝ. Ινστιτούτο Κτιρίων Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης Για μηχανικούς    ⋰ ΤΕΕ Αυθαίρετα Ν4495/17 - Ν4178/13 ΤΕΕ Ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου ΤΕΕ e-Άδειες Ηλεκτρονική έκδοση ΤΕΕ Ελεγκτές δόμησης ΤΕΕ Αμοιβές μηχανικών ΤΕΕ Αναζήτηση δηλώσεων αυθαιρέτων ΤΕΕ Αναζήτηση οικοδομικών αδειών Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών Εξοικονομώ 2021 - αιτήσεις - πρόγραμμα Και για τοπογράφους    ⋰ Θέαση κτηματολογίου Δασικοί χάρτες Θέαση σημείων υδροληψίας e-Πολεοδομία Ελληνικό Κτηματολόγιο Κτηματολόγιο - αναζήτηση Δ. Θεσσαλονίκης GIS - Χαρτογράφηση Δ. Θεσσαλονίκης - Χωρικά δεδομένα Interdomisi.com    ⋰ Έργα Οικοδομικές Άδειες
ESPA
ESPA ΑΜΕΑ
Valid XHTML 1.0 Transitional
Μέγεθος: Αντίθεση:
Επιλογές αναζήτησης

Κωδικός ασφαλείας Οκτώ συν Έξι ίσον

Λογισμικό


Εγγραφές: 16 ,     Σελίδα: 1
Σελίδες: 1 2
ArCADiasoft - Interdomisi - 2 χρόνια συνεργασίας

ArCADiasoft - Interdomisi - 2 χρόνια συνεργασίας

Συμπληρώθηκαν φέτος δύο ολόκληρα χρόνια συνεργασίας του γραφείου μας Interdomisi με την ArCADiasoft. Εμείς ως επίσημοι συνεργάτες και μεταπωλητές των προγραμμάτων της ArCADiasoft στην Ελλάδα θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρωτίστως όλους εσάς, και δεν είστε λίγοι, που μας εμπιστευτήκατε και προμηθευτήκατε λογισμικό CAD και BIM από εμάς (αρκετοί και με περισσότερες από μία άδειες χρήσης).
Εγκατάσταση προγραμμάτων ArCADiasoft

Εγκατάσταση προγραμμάτων ArCADiasoft

Οδηγίες Εγκατάστασης Αδειών Χρήσης Λογισμικού ArCADiasoft - Η εγκατάσταση των προγραμμάτων της ArCADiasoft και των αδειών χρήσης τους, που λαμβάνετε από εμάς μετά από την παραγγελία σας, είναι πολύ απλή για τον καθένα. Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες και πολύ εύκολα θα έχετε τα προγράμματά σας σε πλήρη λειτουργία.
INTERSoft IntelliCAD 2023 PRO 140€

INTERSoft IntelliCAD 2023 PRO 140€

NEW VERSION IntelliCAD 2023 PRO Μόλις κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του προγράμματος INTERsoft - IntelliCAD 2023 της ArCADiasoft, με επιπλέον δυνατότητες και χαρακτηριστικά. Αποτελεί την ιδανική εναλλακτική και οικονομική πλατφόρμα και λύση σχεδίου CAD και 3D για τους μηχανικούς (αρχιτέκτονες, πολιτικούς, τοπογράφους, μηχανολόγους, κλπ) που έχουν συνηθίσει να σχεδιάζουν στο γνωστό AutoCAD® και από την άλλη όμως δεν θέλουν να πληρώνουν τεράστια ποσά για αγορά λογισμικού ή ετήσιες συνδρομές.
Νέες τιμές και νέες εκπτώσεις - ArCADiasoft Greece

Νέες τιμές και νέες εκπτώσεις - ArCADiasoft Greece

Μπορεί οι τιμές των προγραμμάτων να αυξάνονται παράλληλα με τα υπόλοιπα αγαθά όμως η ArCADiasoft συνεχίζει να προσφέρει σε όλους μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές 50% σε όλα τα προγράμματά της για μηχανικούς. Επωφεληθείτε της νέας αυτής προσφοράς η οποία γίνεται σε συνδυασμό με τα 25 χρόνια παρουσίας της εταιρείας στον χώρο των σχεδιαστικών 3D BIM προγραμμάτων.
ArCADia BIM 14 webinars - τα πρώτα βήματα

ArCADia BIM 14 webinars - τα πρώτα βήματα

Για τους φίλους και χρήστες του ArCADia BIM 14 αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα πλήρες αρχιτεκτονικό σχεδιαστικό πρόγραμμα τεχνολογίας BIM και θέλουν περισσότερες πληροφορίες έχει αρχίσει μια σειρά σεμιναρίων στα αγγλικά που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή σας.
3D σχεδιαστικό πρόγραμμα - ArCADia BIM 14

3D σχεδιαστικό πρόγραμμα - ArCADia BIM 14

Όπως και η προηγούμενη έκδοση το πρόγραμμα ArCADia BIM 14 της ArCADiasoft έρχεται σε τρεις εκδόσεις. Την βασική έκδοση Arcadia BIM 14, την έκδοση Arcadia BIM PLUS 14 και την Arcadia BIM LT 14, όπου το LT σημαίνει Light (ελαφριά). Η νέα έκδοση 14 του προγράμματος έχει αρκετά νέα χαρακτηριστικά σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση 12, όπως επίσης νέες δυνατότητες και πρόσθετες εφαρμογές. Φυσικά βασίζεται πάντα στην πλατφόρμα του IntelliCAD στην τελευταία αναβαθμισμένη έκδοσή της για ακόμη περισσότερη ταχύτητα και ευελιξία στο σχεδιασμό.
ArCADiasoft 25 χρόνια - νέα έκδοση - new version - ArCADia BIM 14

ArCADiasoft 25 χρόνια - νέα έκδοση - new version - ArCADia BIM 14

Η ArCADiasoft γιορτάζει τα 25 χρόνια στην παραγωγή και προμήθεια σχεδιαστικών και υπολογιστικών προγραμμάτων για μηχανικούς και προσφέρει σε όλους απίστευτες εκπτώσεις και προσφορές, έως 70%, σε όλα τα προγράμματά της. Ακόμη, από σήμερα είναι διαθέσιμη η νέα έκδοση ArCADiaBIM 14 με νέα χαρακτηριστικά που θα σας καταπλήξουν. Η προσφορά θα κρατήσει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022 (επεκτάθηκε για όλο τον τρέχοντα μήνα).
IntelliCAD για τοπογράφους - LISP εφαρμογές

IntelliCAD για τοπογράφους - LISP εφαρμογές

Υπάρχει μεγάλο πλήθος μηχανικών, και ιδιαίτερα αναφέρομαι στους Αγρονόμους Τοπογράφους Μηχανικούς, που χρησιμοποιούν εφαρμογές LISP (τα γνωστά λισπάκια) για την ολοκλήρωση μιας εργασίας τους. Αυτά λοιπόν τα μικρά (ή μεγάλα προγράμματα) που είναι γραμμένα στην AutoLISP, την γλώσσα LISP για CAD λογισμικό, είναι δοκιμασμένα και «τρέχουν» κανονικά στο IntelliCAD. Δύο απο αυτά, το canavos και το toposynt, θα παρουσιάσουμε εδώ που είναι ίσως και από τα πιο γνωστά.
25 χρόνια ArCADiasoft με απίστευτες προσφορές

25 χρόνια ArCADiasoft με απίστευτες προσφορές

Η ArCADiasoft γιορτάζει τα 25 χρόνια στην παραγωγή και προμήθεια σχεδιαστικών και υπολογιστικών προγραμμάτων για μηχανικούς και προσφέρει σε όλους απίστευτες εκπτώσεις και προσφορές, έως 70%, σε όλα τα προγράμματά της. Η προσφορά ήδη τρέχει και θα κρατήσει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022 (επεκτάθηκε για όλο τον μήνα).
Σχεδιάζοντας μια κατοικία με το ArCADia BIM

Σχεδιάζοντας μια κατοικία με το ArCADia BIM

Ένας ολόκληρος χρόνος έχει περάσει από την αρχή της συνεργασίας μας με την εταιρεία ArCADiaSOFT η οποία παράγει σχεδιαστικά προγράμματα για μηχανικούς και κατασκευαστές καθώς και άλλα προγράμματα υπολογιστικά (στατικά, κλπ). Βέβαια, η παρουσία της ArCADiaSOFT στην Ελλάδα μετράει λίγα χρόνια και για αυτό δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή, όμως τα πλεονεκτήματα των προγραμμάτων της είναι παραπάνω από αρκετά σε σχέση με άλλα σχεδιαστικά προγράμματα που κυκλοφορούν στην αγορά.
Black Friday Week - Εκπτώσεις

Black Friday Week - Εκπτώσεις

Από 22 Νοεμβρίου έως και 28 Νοεμβρίου η ArCADiaSOFT προσφέρει σε ειδική έκπτωση 2 βασικά πακέτα προγραμμάτων για αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς στα πλαίσια της λεγόμενης Black Friday! Και επειδή τα καλά νέα πρέπει να διαδίδονται ας δώσουμε το μήνυμα σε όσους μπορεί να ενδιαφέρονται.
ArCADia BIM - προσθήκη στάθμης (επίπεδο)

ArCADia BIM - προσθήκη στάθμης (επίπεδο)

Στο ArCADia BIM μια νέα στάθμη (επίπεδο) είναι δυνατόν να προστεθεί μόνο μέσα από το παράθυρο του Διαχειριστή Έργου (Project Manager) επιλέγοντας (clicking) το υπάρχον επίπεδο και προσθέτοντας έναν όροφο πάνω ή κάτω από αυτό όπως φαίνεται στις παρακάτω δύο εικόνες.

Σας ενδιαφέρουν

Προσφορές προγραμμάτων

Προσφορές προγραμμάτων

Τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις λογισμικού CAD BIM
Τιμοκατάλογος ArCADiasoft - CAD BIM

Τιμοκατάλογος ArCADiasoft - CAD BIM

Λογισμικό CAD BIM για μηχανικούς σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές
ArCADiasoft - ArCADia BIM

ArCADiasoft - ArCADia BIM

Λογισμικό CAD BIM της ArCADiasoft για μηχανικούς σε ανταγωνιστικές τιμές
    Σελίδα: 1     Επόμενη >>>
Νεκτάριος Ντάσιος Interdomisi.gr - Πολιτικός Μηχανικός - στο Taskade Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Facebook Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Twitter Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο LinkedIn Νεκτάριος Ντάσιος Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Ello Νεκτάριος Ντάσιος Πολιτικός Μηχανικός
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΤΑΣΙΟΣ
Τεχνικό γραφείο - Ανακαινίσεις
• Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.
MSc Civil Engineer A.U.TH.
Αρ. Μητρώου ΤΕΕ 95348
• Μέλος στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου - ΕΙΠΑΚ
• Ενεργειακός Επιθεωρητής
Γ΄ τάξης (Α.Μ. 5654)
• Εκτιμητής - Πραγματογνώμονας
• Επίσημος Συνεργάτης της ArCADiaSoft στην Ελλάδα

Φιλιππουπόλεως 6, Αμπελόκηποι
56123, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία
Τηλ.-Fax: +30 2313032721
Κιν.: +30 6944349785
Email : info@interdomisi.gr
nektariosntasios@gmail.com

Η τοποθεσία μας - Πολιτικοί Μηχανικοί Θεσσαλονίκης :
Χάρτης τοποθεσίας Τεχνικού γραφείου Νεκτάριος Ντάσιος, Πολιτικός Μηχανικός Θεσσαλονίκη Α.Π.Θ. Άδειες, Τεχνικές εκθέσεις, Παθητικά κτίρια, Ενεργειακός επιθεωρητής, Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης, Εξοικονομώ
Λογισμικό cad, bim, ArCADia, ArCADiaSoft, 3D, προγράμματα σχεδίασης για μηχανικούς και αρχιτέκτονες, ArCADiaBIM, intelliCAD, εναλλακτική πλατφόρμα AutoCAD, alternative AutoCAD, native dwg format
Λογισμικό cad, bim, ArCADia, ArCADiaSoft, 3D, σχέδιο, προγράμματα, σχεδίασης, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, ArCADiaBIM, intelliCAD, εναλλακτική, πλατφόρμα, AutoCAD, alternative, AutoCAD, native, dwg, format, αρχιτεκτονικό
powered by: geodi.net
Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Κατάλαβα