Επιλογές αναζήτησης Όλες οι λέξεις Οποιαδήποτε λέξη
Φράση
Κωδικός ασφαλείας Μηδέν συν Τρία ίσον

Λογισμικό

ArCADiaSoft - ArCADia BIM

ArCADiaSoft - ArCADia BIM

Λογισμικό CAD BIM της ArCADiaSoft για μηχανικούς σε ανταγωνιστικές τιμές

Εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή στην interdomisi.gr με συνεργασία του γραφείου μας με την εταιρεία ArCADiaSoft που παράγει λογισμικό BIM και 3D σχεδίασης. Η ArCADiaSoft, εταιρεία με έδρα την Πολωνία, έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη λογισμικού για κατασκευές και έχει στο ενεργητικό της περισσότερα από 100 προϊόντα για αρχιτέκτονες, πολιτικούς, μηχανολόγους και ηλεκτρολόγους μηχανικούς αλλά και για κατασκευαστές που αναζητούν την ευκολία χρήσης και τη λεπτομέρεια στα σχέδιά τους, είτε πρόκειται για σχεδιασμό εσωτερικών χώρων είτε για ολόκληρη την κατασκευή (φέρων οργανισμός, εγκαταστάσεις, ενεργειακή απόδοση, υπολογισμοί, προμετρήσεις υλικών).

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 50% έως τέλος Οκτωβρίου 2021
(βλέπε παρακάτω)

Η ArCADiaSoft προσφέρει καινοτόμες λύσεις στους μηχανικούς με την φιλοσοφία ενός πλήρους συστήματος, του ArCADia BIM system, το οποίο βασίζεται στην τεχνολογία BIM (Building Information Modeling) με την οποία δημιουργείται μια ολοκληρωμένη βάση δεδομένων των πληροφοριών ενός κτιρίου ώστε να υποστηρίζονται έξυπνα και να συντονίζονται όλοι οι συμμετέχοντες στη διαδικασία σχεδιασμού.

Θα εκπλαγείτε με τις δυνατότητες του προγράμματος.

ArCADiaSoft - ArCADia BIM SYSTEM

Σήμερα, το ArCADia BIM αποτελείται από περισσότερες από 20 ειδικές ενότητες (προγράμματα και υποπρογράμματα) για την κατασκευαστική βιομηχανία. Αυτές περιλαμβάνουν διάφορες λύσεις εγκατάστασης για ύδρευση, αποχέτευση, ηλεκτρολογικά, θέρμανση, τηλεπικοινωνίες, κ.α. καθώς και προγράμματα μηχανικών για τον υπολογισμό των κατασκευών.
Αυτά τα προγράμματα χρησιμοποιούν μια κοινή βάση δεδομένων αντικειμένων (κτίρια), επιτρέπουν την πλήρη συνεργασία μεταξύ των διαφόρων κατασκευαστικών κλάδων καθώς και την ανταλλαγή πληροφοριών και έργων εντός και εκτός του συστήματος.
Οι εφαρμογές της ArCADia διαθέτουν υποστήριξη μορφής IFC (Industry Foundation Classes), η οποία επιτρέπει στο χρήστη να συνεργάζεται με άλλα γνωστά προγράμματα όπως το Allplan, το ArchiCAD ή το Revit.

Η ArCADiaSoft είναι μέλος της ITC (IntelliCAD Technology Consortium) και τα προγράμματα της βασίζονται στην γνωστή πλατφόρμα της IntelliCAD, η οποία είναι μια εναλλακτική CAD (Computer Aided Design) πλατφόρμα που μοιάζει κυριολεκτικά με το AutoCAD που όλοι έχουμε συνηθίσει, και είναι απόλυτα συμβατή με αυτό. Εμάς πάντως μας άρεσε πραγματικά, καθώς μπορείς να εργαστείς από την πρώτη στιγμή σε παλιές και νέες μελέτες χωρίς μετατροπή αρχείων και χάσιμο χρόνου.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ArCADiaSoft για να δείτε τα προγράμματα και τις τιμές τους και να κατεβάσετε τις δοκιμαστικές εκδόσεις (για 30 ημέρες). Σε επόμενα άρθρα μας θα παρουσιάσουμε, ένα προς ένα, όλα τα προγράμματα αναλυτικά.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας στο έργο και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Ευχαριστούμε και την ArCADiaSoft για την συνεργασία και για την ποιότητα των προγραμμάτων που μας προσφέρει σε πραγματικά προσιτές τιμές.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 50% έως τέλος Οκτωβρίου 2021
Τώρα επεκτάθηκε εκ νέου η ειδική έκπτωση 50% μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2021 σε όλα τα προγράμματα από τις αναγραφόμενες στην επίσημη ιστοσελίδα της ArCADiaSoft και όπως φαίνεται θα είναι η τελική ημερομηνία με αυτή την έκπτωση.
Όλες οι τιμές είναι χωρίς Φ.Π.Α.

Γιατί να μην αποκτήσετε κι εσείς ένα πλήρες και οικονομικό σχεδιαστικό πακέτο χωρίς ετήσιες συνδρομές και κρυφές χρεώσεις;

Εφόσον σας ενδιαφέρει κάποιο από τα προγράμματα της ArCADiaSoft θα ήταν χαρά μας να μας το γνωστοποιήσετε αποστέλλοντας ένα email στο nektariosntasios@gmail.com ή στο info@interdomisi.gr ή ακόμη και να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας.


Με εκτίμηση,
Νεκτάριος Ντάσιος
Πολιτικός μηχανικός
Επίσημος Συνεργάτης της ArCADiaSoftArCADiaSoft, ArCADia, BIM, PLUS, LT, CAD, 3D, λογισμικό, μηχανικός, αρχιτέκτονας, πολιτικός, οικονομικές, τιμές, interdomisi
Νεκτάριος Ντάσιος Interdomisi.gr - Πολιτικός Μηχανικός - στο Quire Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Facebook Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Twitter Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο LinkedIn Νεκτάριος Ντάσιος Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Ello Νεκτάριος Ντάσιος Πολιτικός Μηχανικός ε
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΤΑΣΙΟΣ
Τεχνικό γραφείο - Ανακαινίσεις
• Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.
MSc Civil Engineer A.U.TH.
Αρ. Μητρώου ΤΕΕ 95348
• Ενεργειακός Επιθεωρητής
Γ΄ τάξης (Α.Μ. 5654)
• Εκτιμητής - Πραγματογνώμονας

Φιλιππουπόλεως 6, Αμπελόκηποι
56123, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία
Τηλ.-Fax: +30 2313032721
Κιν.: +30 6944349785
Email : info@interdomisi.gr
nektariosntasios@gmail.com
Η τοποθεσία μας - Πολιτικοί Μηχανικοί Θεσσαλονίκης :
Χάρτης τοποθεσίας Τεχνικού γραφείου Νεκτάριος Ντάσιος, Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. Άδειες τεχνικές εκθέσεις, Ενεργειακός επιθεωρητής, Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης, Εξοικονομώ
Λογισμικό CAD BIM της ArCADiaSoft για μηχανικούς σε ανταγωνιστικές τιμές
ArCADiaSoft, gr, ArCADia, BIM, CAD, intelliCAD, software, engineering, λογισμικό, μηχανικός, αρχιτέκτονας, πολιτικός, οικονομικές, τιμές
powered by: geodi.net