Ανακαίνιση Διακόσμηση

Ανακαίνιση Διακόσμηση

Τεχνικές εργασίες με σύγχρονα υλικά για κάθε χώρο
Κοστολόγηση Έργου

Κοστολόγηση Έργου

Γραπτή προσφορά για εύκολες αλλά και δύσκολες κατασκευές
Ξύλινες Κατασκευές

Ξύλινες Κατασκευές

Κατοικίες, ξενοδοχεία, στέγες, πέργκολες, κιόσκια, περιφράξεις...
Εγγραφές: 13 ,     Σελίδα: 1
Σελίδες: 1  2 
Επισκευή σοβά με σκαλωσιά και βάψιμο - ανακαίνιση οικοδομής

Επισκευή σοβά με σκαλωσιά και βάψιμο - ανακαίνιση οικοδομής

Για εγγυημένο αποτέλεσμα επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία των συνεργείων μας. Ακόμα ένα δύσκολο έργο για επισκευή σοβάδων (επιχρίσματα) στις όψεις οικοδομής 6 ορόφων στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε από το τεχνικό γραφείο Θεσσαλονίκης Domisi Diakosmisi. Η οικοδομική άδεια, η απογραφή του έργου στο ΙΚΑ, η τοποθέτηση σκαλωσιάς, οι εργασίες επισκευών σοβάδων και μαρμάρων και η βαφή (ελαιοχρωματισμοί ή βάψιμο) της οικοδομής, όλα έγιναν υπό την δική μας επίβλεψη.
Σχέδιο ΔΕΗ Θεσσαλονίκη ηλεκτρολόγος εγκατάσταση

Σχέδιο ΔΕΗ Θεσσαλονίκη ηλεκτρολόγος εγκατάσταση

Το τεχνικό γραφείο interdomisi.gr σε συνεργασία με Διπλωματούχο ηλεκτρολόγο μηχανικό και πιστοποιημένους ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες τεχνίτες αναλαμβάνει να εκπονήσει το ηλεκτρολογικό σχέδιο ΔΕΗ για το σπίτι σας ή το κατάστημά σας στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Επίσης, αναλαμβάνουμε την πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση του χώρου σας ή τον έλεγχο αυτής σε περίπτωση βλάβης.
Eπιγραφές LED Θεσσαλονίκη φωτεινές πινακίδες ταμπέλες

Eπιγραφές LED Θεσσαλονίκη φωτεινές πινακίδες ταμπέλες

Το τεχνικό γραφείο Domisi Diakosmisi, σε συνεργασία με επαγγελματίες του είδους, αναλαμβάνει την προβολή του επαγγελματικού σας χώρου κατά την ανακαίνισή του και όχι μόνο. Προμηθευόμαστε και τοποθετούμε φωτεινές επιγραφές LED στη Θεσσαλονίκη σε οποιοδήποτε σχήμα και κατά παραγγελία. Οι ταμπέλες και οι πινακίδες μπορούν να είναι με γράμματα άσπρα, κόκκινα, πράσινα, μπλε, πολύχρωμες, κλπ
Κουφώματα Πόρτες Αλουμινίου PVC στη Θεσσαλονίκη

Κουφώματα Πόρτες Αλουμινίου PVC στη Θεσσαλονίκη

Ρωτήστε μας για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με σύγχρονα κουφώματα αλουμινίου και PVC (πλαστικά ή συνθετικά), ακόμα και με υπαγωγή στο πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ΄ οίκον. Το τεχνικό μας γραφείο στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με καταξιωμένους στην αγορά επαγγελματίες κατασκευής κουφωμάτων είναι σε θέση να προσφέρει οικονομικές και σίγουρες λύσεις για κάθε σας ανάγκη.
Φυσικό αέριο Θεσσαλονίκη εγκατάσταση μελέτη προσφορά

Φυσικό αέριο Θεσσαλονίκη εγκατάσταση μελέτη προσφορά

Το τεχνικό μας γραφείο και οι συνεργάτες του (μηχανολόγοι μηχανικοί, υδραυλικοί, συντηρητές καυστήρων, κλπ) αναλαμβάνουμε τη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή έργων εγκατάστασης φυσικού αερίου στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Προτείνουμε λέβητα φυσικού αερίου ανάλογα με τις συνθήκες και τις απαιτήσεις του καθενός καθώς και θερμαντικά σώματα (καλοριφέρ) και άλλες "έξυπνες" λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων.
Επισκευή σοβά (επιχρίσματα) όψης οικοδομής

Επισκευή σοβά (επιχρίσματα) όψης οικοδομής

Άλλο ένα έργο ολοκληρώθηκε με επιτυχία από το τεχνικό γραφείο Θεσσαλονίκης Domisi Diakosmisi και τους συνεργάτες του. Πρόκειται για την επισκευή των επιχρισμάτων (σοβάδες) στην όψη οικοδομής και συγκεκριμένα στις όψεις των εξωστών (κούτελα), καθώς υπήρχε άμεσος κίνδυνος.
Προσθήκη ορόφου με ξύλινη κατασκευή

Προσθήκη ορόφου με ξύλινη κατασκευή

Μία πρακτική λύση για προσθήκες καθ΄ ύψος σε υφιστάμενα κτήρια, ειδικά σε παλιές οικοδομές, είναι η ξύλινη κατασκευή. Το τεχνικό γραφείο πολιτικού μηχανικού Domisi Diakosmisi έχει μεγάλη εμπειρία και σε αυτόν τον τομέα, από τη μελέτη μέχρι την κατασκευή. Πρόκειται για μία προσιτή, οικονομικά, λύση με πολλά οφέλη.
Ανακαίνιση & Διακόσμηση Οδοντιατρείου

Ανακαίνιση & Διακόσμηση Οδοντιατρείου

Στις εικόνες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε ακόμη ένα έργο ανακαίνισης και διακόσμησης που υλοποιήθηκε από το γραφείο μας Domisi Diakosmisi. Πρόκειται για έναν χώρο σύγχρονου οδοντιατρείου και η μελέτη και η επίβλεψη έγινε από εμάς.
Άδεια Κομμωτηρίου Θεσσαλονίκη

Άδεια Κομμωτηρίου Θεσσαλονίκη

Τα κομμωτήρια και τα κουρεία είναι έργα με τα οποία ένας πολιτικός μηχανικός θα ασχοληθεί αρκετά συχνά, είτε με την άδεια λειτουργίας είτε και με την κατασκευή ή έστω τη μελέτη του χώρου. Όπως όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος έτσι και αυτά έχουν ιδιαίτερο τρόπο αδειοδότησης περνώντας διάφορα στάδια (Δήμος, Πυροσβεστική, Διεύθυνση Υγείας, κλπ). Ο μηχανικός και μελετητής οφείλει να τηρεί ορισμένες προδιαγραφές που προβλέπονται από τη νομοθεσία.

Έργα


    Σελίδα: 1     Επόμενη >>>
Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Facebook Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Twitter Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο LinkedIn Νεκτάριος Ντάσιος Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Ello
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΤΑΣΙΟΣ
Τεχνικό γραφείο - Ανακαινίσεις
Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.
Φιλιππουπόλεως 6, Αμπελόκηποι
56123, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία
Τηλ.-Fax: +30 2313 032 721
Κιν.: +30 6944 349 785
Email : info@interdomisi.gr
nektarios.ntasios@gmail.com
Χάρτης τοποθεσίας Τεχνικού γραφείου Νεκτάριος Ντάσιος, Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. Άδειες τεχνικές εκθέσεις, Ενεργειακός επιθεωρητής, Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης, Εξοικονομώ
Έργα πολιτικού μηχανικού: κατασκευή, επισκευές κτηρίων, επίβλεψη, ανακαίνιση και διακόσμηση, διαρρύθμιση χώρων, αλλαγές χρήσης, ειδικές κατασκευές, οικοδομές, ξενοδοχεία, βιοτεχνίες, αποθήκες, ξύλινες κατασκευές, επισκευές κτηρίων και χρωματισμούς
Έργα, ανακαίνιση, διακόσμηση, ξύλινα σπίτια, ξύλινες κατασκευές, ξενοδοχεία, βιοτεχνίες, μεταλλικές, διαρρυθμίσεις, αντιπαροχές, εξοικονόμηση κατ' οίκον, εξοικονομώ, ενδιαιτήματα ζώων, μόνωση, θερμομόνωση, στεγάνωση, χρωματισμοί, βαφές, επιχρίσματα, σοβάδες, στέγες, πέργκολες, σπιτάκια, κήπου, κιόσκια
powered by: geodi.net