Τιμοκατάλογος Προγραμμάτων Μηχανικού
ESPA
ESPA ΑΜΕΑ
Valid XHTML 1.0 Transitional
Μέγεθος: Αντίθεση:
Επιλογές αναζήτησης

Κωδικός ασφαλείας Ένα συν Οκτώ ίσον

Λογισμικό


Εγγραφές: 26 ,     Σελίδα: 1
Σελίδες: 1 2 3
ArCADia BIM 1+1 δώρο και IntelliCAD 2+1 δώρο

ArCADia BIM 1+1 δώρο και IntelliCAD 2+1 δώρο

Επειδή η προτίμησή σας στα προγράμματά μας και ιδιαίτερα στο IntelliCAD ήταν και είναι εξαιρετική (όπως άλλωστε και η τιμή του), και επειδή γνωρίζουμε ότι αρκετοί από εσάς θα θέλατε να προμηθευτείτε το ArCADia BIM (με κάποιο ή κάποια από τα πρόσθετά του), έχουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά για να ικανοποιήσουμε κάθε σχεδιαστική σας ανάγκη. Για όλο το καλοκαίρι 2024 αγοράζετε μία άδεια ArCADia BIM και παίρνετε άλλη μία δώρο. Ακόμη, συνεχίζεται η προσφορά για το IntelliCAD όπου στις δύο άδειες παίρνετε άλλη μία δώρο.
Geolocation - IntelliCAD

Geolocation - IntelliCAD

Στο IntelliCAD 2024, αλλά και σε προηγούμενες εκδόσεις, υπάρχει η εντολή Geolocation (καθώς και λοιπές σχετικές εντολές GEO), με την οποία είναι δυνατόν να γίνει αναφορά, εντοπισμός και ταύτιση των συντεταγμένων της μελέτης ή του έργου και να φορτωθεί (να εμφανίζεται) ένας χάρτης ως υπόβαθρο κάτω από το σχέδιο. Προκειμένου να λειτουργεί σωστά ο γεωγραφικός εντοπισμός με την εντολή Geolocation του IntelliCAD απαιτείται να έχετε εγκατεστημένη μία συγκεκριμένη βιβλιοθήκη, την Coordinate System Dictionaries for IntelliCAD.
Προσφορά 2+1 μέχρι τέλη Μαΐου

Προσφορά 2+1 μέχρι τέλη Μαΐου

Ήταν αναπάντεχα πολύ καλή η περίοδος που πέρασε για όλους και φάνηκαν άμεσα τα αποτελέσματα της προσφοράς 2+1. Έτσι αποφασίστηκε η προσφορά (2+1 δώρο) να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του Μαΐου 2024. Αφορά όλα τα προγράμματα της ArCADiasoft, όπως το IntelliCAD 2024 PRO και το ArCADia BIM, καθώς και στα υπόλοιπα προγράμματα του καταλόγου της ArCADiasoft.
PDF-XChange - Πρόγραμμα επεξεργασίας PDF

PDF-XChange - Πρόγραμμα επεξεργασίας PDF

Στην Interdomisi για την καθημερινή μας εργασία χρησιμοποιούμε προγράμματα επεξεργασίας κειμένου, εικόνας και αρχείων PDF. Ειδικά για την επεξεργασία PDF αρχείων σας προτείνουμε, και μπορείτε πλέον να το προμηθευτείτε από εμάς, ένα από τα καλύτερα και πιο πλήρη προγράμματα το PDF-XChange Editor Plus. Η Interdomisi είναι πλέον επίσημος μεταπωλητής του προγράμματος επεξεργασίας PDF αρχείων της εταιρείας PDF-XChange Co. Ltd. (Tracker Software). Πραγματικά, δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείτε να κάνετε σε ένα PDF αρχείο, εύκολα και γρήγορα.
Μοναδική προσφορά 2+1 για IntelliCAD και ArCADia BIM

Μοναδική προσφορά 2+1 για IntelliCAD και ArCADia BIM

Εμείς στην Interdomisi, επειδή θέλουμε και μπορούμε, σας προσφέρουμε μία μοναδική προσφορά 2+1 και μέχρι τα τέλη Απριλίου 2024 στα προγράμματα της ArCADiasoft, το IntelliCAD 2024 PRO και το ArCADia BIM, καθώς και στα υπόλοιπα. Επωφεληθείτε της νέας αυτής προσφοράς η οποία γίνεται σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες ισχύουσες προσφορές και εκπτώσεις. Δηλαδή, πληρώνετε 2 και παίρνετε 3 άδειες χρήσης για κάθε πρόγραμμα.
INTERsoft - IntelliCAD 2024 PRO 150€

INTERsoft - IntelliCAD 2024 PRO 150€

NEW VERSION IntelliCAD 2024 PRO 3D - Μόλις κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του προγράμματος INTERsoft - IntelliCAD 2024 PRO της ArCADiasoft, με επιπλέον δυνατότητες και χαρακτηριστικά (με την τελευταία έκδοση IntelliCAD version 12). Αποτελεί την ιδανική εναλλακτική και οικονομική πλατφόρμα και λύση σχεδίου CAD και 3D για τους μηχανικούς (αρχιτέκτονες, πολιτικούς, τοπογράφους, μηχανολόγους, κλπ) που έχουν συνηθίσει να σχεδιάζουν στο γνωστό AutoCAD® και από την άλλη όμως δεν θέλουν να πληρώνουν τεράστια ποσά για αγορά λογισμικού ή ετήσιες συνδρομές.
ArCADiasoft - Interdomisi - ακόμα ένας χρόνος συνεργασίας 2024

ArCADiasoft - Interdomisi - ακόμα ένας χρόνος συνεργασίας 2024

Ακόμα ένας χρόνος πέρασε και συμπληρώθηκαν και φέτος τρία χρόνια συνεργασίας του γραφείου μας Interdomisi με την ArCADiasoft. Εμείς ως επίσημοι συνεργάτες και μεταπωλητές των προγραμμάτων της ArCADiasoft στην Ελλάδα θέλουμε για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε πρωτίστως όλους εσάς, και δεν είστε λίγοι, που μας εμπιστευτήκατε και προμηθευτήκατε λογισμικό CAD και BIM από εμάς (αρκετοί και με περισσότερες από μία άδειες χρήσης).
ArCADia-GARDEN Library - τι περιλαμβάνει

ArCADia-GARDEN Library - τι περιλαμβάνει

Στον τιμοκατάλογο των προγραμμάτων θα βρείτε και κάποιες βιβλιοθήκες υλικών, επίπλων, κλπ. Πρόκειται για ξεχωριστά προγράμματα που εγκαθίστανται παράλληλα με το ArCADia BIM και προσφέρουν πληθώρα έτοιμα αντικείμενα. Στο παρόν άρθρο μπορείτε να δείτε σε εικόνες τι περιλαμβάνει το πακέτο - βιβλιοθήκη επίπλων και αντικειμένων κήπου ArCADia-GARDEN Library.
ArCADiasoft - Interdomisi - 2 χρόνια συνεργασίας

ArCADiasoft - Interdomisi - 2 χρόνια συνεργασίας

Συμπληρώθηκαν φέτος δύο ολόκληρα χρόνια συνεργασίας του γραφείου μας Interdomisi με την ArCADiasoft. Εμείς ως επίσημοι συνεργάτες και μεταπωλητές των προγραμμάτων της ArCADiasoft στην Ελλάδα θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρωτίστως όλους εσάς, και δεν είστε λίγοι, που μας εμπιστευτήκατε και προμηθευτήκατε λογισμικό CAD και BIM από εμάς (αρκετοί και με περισσότερες από μία άδειες χρήσης).
Εγκατάσταση προγραμμάτων ArCADiasoft

Εγκατάσταση προγραμμάτων ArCADiasoft

Οδηγίες Εγκατάστασης Αδειών Χρήσης Λογισμικού ArCADiasoft - Η εγκατάσταση των προγραμμάτων της ArCADiasoft και των αδειών χρήσης τους, που λαμβάνετε από εμάς μετά από την παραγγελία σας, είναι πολύ απλή για τον καθένα. Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες και πολύ εύκολα θα έχετε τα προγράμματά σας σε πλήρη λειτουργία.
INTERSoft IntelliCAD 2023 PRO 140€

INTERSoft IntelliCAD 2023 PRO 140€

Μόλις κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του προγράμματος INTERsoft - IntelliCAD 2023 της ArCADiasoft, με επιπλέον δυνατότητες και χαρακτηριστικά. Αποτελεί την ιδανική εναλλακτική και οικονομική πλατφόρμα και λύση σχεδίου CAD και 3D για τους μηχανικούς (αρχιτέκτονες, πολιτικούς, τοπογράφους, μηχανολόγους, κλπ) που έχουν συνηθίσει να σχεδιάζουν στο γνωστό AutoCAD® και από την άλλη όμως δεν θέλουν να πληρώνουν τεράστια ποσά για αγορά λογισμικού ή ετήσιες συνδρομές.
Νέες τιμές και νέες εκπτώσεις - ArCADiasoft Greece

Νέες τιμές και νέες εκπτώσεις - ArCADiasoft Greece

Μπορεί οι τιμές των προγραμμάτων να αυξάνονται παράλληλα με τα υπόλοιπα αγαθά όμως η ArCADiasoft συνεχίζει να προσφέρει σε όλους μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές 50% σε όλα τα προγράμματά της για μηχανικούς. Επωφεληθείτε της νέας αυτής προσφοράς η οποία γίνεται σε συνδυασμό με τα 25 χρόνια παρουσίας της εταιρείας στον χώρο των σχεδιαστικών 3D BIM προγραμμάτων.

Σας ενδιαφέρουν

Τρόποι πληρωμής - παραγγελίας

Τρόποι πληρωμής - παραγγελίας

Αριθμοί λογαριασμών για κατάθεση ή πληρωμή με κάρτα για τις αγορές σας
Προσφορές προγραμμάτων

Προσφορές προγραμμάτων

Τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις λογισμικού CAD BIM
Τιμοκατάλογος ArCADiasoft - CAD BIM

Τιμοκατάλογος ArCADiasoft - CAD BIM

Λογισμικό CAD BIM για μηχανικούς σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές
    Σελίδα: 1     Επόμενη >>>
Νεκτάριος Ντάσιος Interdomisi.gr - Πολιτικός Μηχανικός - στο Taskade Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Facebook Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Twitter Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο LinkedIn Νεκτάριος Ντάσιος Πολιτικός Μηχανικός
Λογισμικό CAD BIM για μηχανικούς    ⋰ ArCADiaΒΙΜ σχεδιαστικό πρόγραμμα IntelliCAD ή AutoCAD® ; Τιμοκατάλογος ArCADiasoft προγραμμάτων μηχανικού Τρέχουσες προσφορές προγραμμάτων - Εκπτώσεις Τρόποι πληρωμής - παραγγελίας Interdomisi.com    ⋰ Έργα Οικοδομικές Άδειες Οικοδομικές άδειες - Άδειες δόμησης αρχείου Θεσσαλονίκη Γενικές πληροφορίες - Info    ⋰ Έκδοση οικοδομικών αδειών Τακτοποίηση αυθαιρέτων Ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου Άδειες λειτουργίας καταστημάτων Δεχόμαστε πληρωμές μέσω κάρτας (POS) από εδώ! Or listen to Oldradio.love Προμηθευτές - Suppliers    ⋰ KARAG SA Bathroom Experience Decolab είδη υγιεινής - πλακάκια Xylosystem Ξύλινα γερμανικά κουφώματα ArCADiaSoft - BIM CAD software Συνεργάτες - Contractors    ⋰ Χατζηκωνσταντίνου Θεοδότα - Πολιτικός μηχανικός Σπυριδόπουλος Γεώργιος - Τοπογράφος μηχανικός Στικούδης Αστέριος - Μηχανολόγος μηχανικός CivilTHES - Παγγός Βασίλειος - Πολιτικός μηχανικός Keten Constructions & Partners - Αρχιτέκτονας Μηχανικός Δόδουρας Γεώργιος - Πιστοποιημένος εκτιμητής ReV Αγγέλου Δημήτριος - Δομοστατικός - Ενισχύσεις - Πέτρινα κτίρια PRAXISakiniton - Πωλήσεις Ενοικιάσεις ακινήτων Σύλλογοι - Φορείς    ⋰ Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου - ΕΙΠΑΚ ΤΕΕ - Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Υ.Π.ΕΝ. Ινστιτούτο Κτιρίων Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης Για μηχανικούς    ⋰ ΤΕΕ Αυθαίρετα Ν4495/17 - Ν4178/13 ΤΕΕ Ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου ΤΕΕ e-Άδειες Ηλεκτρονική έκδοση ΤΕΕ Ελεγκτές δόμησης ΤΕΕ Αμοιβές μηχανικών ΤΕΕ Αναζήτηση δηλώσεων αυθαιρέτων ΤΕΕ Αναζήτηση οικοδομικών αδειών Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών Και για τοπογράφους    ⋰ Θέαση κτηματολογίου Δασικοί χάρτες Θέαση σημείων υδροληψίας e-Πολεοδομία Ελληνικό Κτηματολόγιο Κτηματολόγιο - αναζήτηση Δ. Θεσσαλονίκης GIS - Χαρτογράφηση Δ. Θεσσαλονίκης - Χωρικά δεδομένα Ανακαίνιση - Διακόσμηση - Έργα - Προσφορές    ⋰ Ανακαίνιση μπάνιου - λουτρού Ξύλινα σπίτια και κατασκευές Προσθήκη ορόφου με ξύλινη κατασκευή Επισκευή σοβά (επιχρίσματα) όψης οικοδομής Εξοικονομώ κατ' οίκον - αιτήσεις - πρόγραμμα    ⋰ Εξοικονομώ αυτονομώ 2020 Εξοικονομώ 2021 Εξοικονομώ 2023
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΤΑΣΙΟΣ
Τεχνικό γραφείο - Ανακαινίσεις
• Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.
MSc Civil Engineer A.U.TH.
Αρ. Μητρώου ΤΕΕ 95348
• Μέλος στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου - ΕΙΠΑΚ
• Ενεργειακός Επιθεωρητής Γ΄ τάξης (Α.Μ. 5654)
• Εκτιμητής - Πραγματογνώμονας
• Επίσημος Συνεργάτης της ArCADiaSoft στην Ελλάδα

Φιλιππουπόλεως 6, Αμπελόκηποι
56123, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία
Τηλ.-Fax: +30 2313032721
Κιν.: +30 6944349785
Email : info@interdomisi.gr
nektariosntasios@gmail.com

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΕΟΔΟΤΑ
• Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.
Αρ. Μητρώου ΤΕΕ 26224
• Ενεργειακός Επιθεωρητής (Α.Μ. 23275)
Κιν.: +30 6981550351
Η τοποθεσία μας - Πολιτικοί Μηχανικοί Θεσσαλονίκης :
Χάρτης τοποθεσίας Τεχνικού γραφείου Νεκτάριος Ντάσιος, Πολιτικός Μηχανικός Θεσσαλονίκη Α.Π.Θ. Άδειες, Τεχνικές εκθέσεις, Παθητικά κτίρια, Ενεργειακός επιθεωρητής, Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης, Εξοικονομώ
Λογισμικό cad, bim, ArCADia, ArCADiaSoft, 3D, προγράμματα σχεδίασης για μηχανικούς και αρχιτέκτονες, ArCADiaBIM, intelliCAD, εναλλακτική πλατφόρμα AutoCAD, alternative AutoCAD, native dwg format
Λογισμικό cad, bim, ArCADia, ArCADiaSoft, 3D, σχέδιο, προγράμματα, σχεδίασης, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, ArCADiaBIM, intelliCAD, εναλλακτική, πλατφόρμα, AutoCAD, alternative, AutoCAD, native, dwg, format, αρχιτεκτονικό
powered by: geodi.net
Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Κατάλαβα