Τιμοκατάλογος Προγραμμάτων Μηχανικού
ESPA
ESPA ΑΜΕΑ
Valid XHTML 1.0 Transitional
Μέγεθος: Αντίθεση:
Επιλογές αναζήτησης

Κωδικός ασφαλείας Εννέα συν Δύο ίσον

Λογισμικό


Εγγραφές: 23 ,     Σελίδα: 1
Σελίδες: 1 2
PDF-XChange - Πρόγραμμα επεξεργασίας PDF

PDF-XChange - Πρόγραμμα επεξεργασίας PDF

Στην Interdomisi για την καθημερινή μας εργασία χρησιμοποιούμε προγράμματα επεξεργασίας κειμένου, εικόνας και αρχείων PDF. Ειδικά για την επεξεργασία PDF αρχείων σας προτείνουμε, και μπορείτε πλέον να το προμηθευτείτε από εμάς, ένα από τα καλύτερα και πιο πλήρη προγράμματα το PDF-XChange Editor Plus. Η Interdomisi είναι πλέον επίσημος μεταπωλητής του προγράμματος επεξεργασίας PDF αρχείων της εταιρείας PDF-XChange Co. Ltd. (Tracker Software). Πραγματικά, δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείτε να κάνετε σε ένα PDF αρχείο, εύκολα και γρήγορα.
Μοναδική προσφορά 2+1 για IntelliCAD και ArCADia BIM

Μοναδική προσφορά 2+1 για IntelliCAD και ArCADia BIM

Εμείς στην Interdomisi, επειδή θέλουμε και μπορούμε, σας προσφέρουμε μία μοναδική προσφορά 2+1 και μέχρι τα τέλη Απριλίου 2024 στα προγράμματα της ArCADiasoft, το IntelliCAD 2024 PRO και το ArCADia BIM, καθώς και στα υπόλοιπα. Επωφεληθείτε της νέας αυτής προσφοράς η οποία γίνεται σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες ισχύουσες προσφορές και εκπτώσεις. Δηλαδή, πληρώνετε 2 και παίρνετε 3 άδειες χρήσης για κάθε πρόγραμμα.
INTERsoft - IntelliCAD 2024 PRO 150€

INTERsoft - IntelliCAD 2024 PRO 150€

NEW VERSION IntelliCAD 2024 PRO 3D - Μόλις κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του προγράμματος INTERsoft - IntelliCAD 2024 PRO της ArCADiasoft, με επιπλέον δυνατότητες και χαρακτηριστικά (με την τελευταία έκδοση IntelliCAD version 12). Αποτελεί την ιδανική εναλλακτική και οικονομική πλατφόρμα και λύση σχεδίου CAD και 3D για τους μηχανικούς (αρχιτέκτονες, πολιτικούς, τοπογράφους, μηχανολόγους, κλπ) που έχουν συνηθίσει να σχεδιάζουν στο γνωστό AutoCAD® και από την άλλη όμως δεν θέλουν να πληρώνουν τεράστια ποσά για αγορά λογισμικού ή ετήσιες συνδρομές.
ArCADiasoft - Interdomisi - ακόμα ένας χρόνος συνεργασίας 2024

ArCADiasoft - Interdomisi - ακόμα ένας χρόνος συνεργασίας 2024

Ακόμα ένας χρόνος πέρασε και συμπληρώθηκαν και φέτος τρία χρόνια συνεργασίας του γραφείου μας Interdomisi με την ArCADiasoft. Εμείς ως επίσημοι συνεργάτες και μεταπωλητές των προγραμμάτων της ArCADiasoft στην Ελλάδα θέλουμε για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε πρωτίστως όλους εσάς, και δεν είστε λίγοι, που μας εμπιστευτήκατε και προμηθευτήκατε λογισμικό CAD και BIM από εμάς (αρκετοί και με περισσότερες από μία άδειες χρήσης).
ArCADia-GARDEN Library - τι περιλαμβάνει

ArCADia-GARDEN Library - τι περιλαμβάνει

Στον τιμοκατάλογο των προγραμμάτων θα βρείτε και κάποιες βιβλιοθήκες υλικών, επίπλων, κλπ. Πρόκειται για ξεχωριστά προγράμματα που εγκαθίστανται παράλληλα με το ArCADia BIM και προσφέρουν πληθώρα έτοιμα αντικείμενα. Στο παρόν άρθρο μπορείτε να δείτε σε εικόνες τι περιλαμβάνει το πακέτο - βιβλιοθήκη επίπλων και αντικειμένων κήπου ArCADia-GARDEN Library.
ArCADiasoft - Interdomisi - 2 χρόνια συνεργασίας

ArCADiasoft - Interdomisi - 2 χρόνια συνεργασίας

Συμπληρώθηκαν φέτος δύο ολόκληρα χρόνια συνεργασίας του γραφείου μας Interdomisi με την ArCADiasoft. Εμείς ως επίσημοι συνεργάτες και μεταπωλητές των προγραμμάτων της ArCADiasoft στην Ελλάδα θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρωτίστως όλους εσάς, και δεν είστε λίγοι, που μας εμπιστευτήκατε και προμηθευτήκατε λογισμικό CAD και BIM από εμάς (αρκετοί και με περισσότερες από μία άδειες χρήσης).
Εγκατάσταση προγραμμάτων ArCADiasoft

Εγκατάσταση προγραμμάτων ArCADiasoft

Οδηγίες Εγκατάστασης Αδειών Χρήσης Λογισμικού ArCADiasoft - Η εγκατάσταση των προγραμμάτων της ArCADiasoft και των αδειών χρήσης τους, που λαμβάνετε από εμάς μετά από την παραγγελία σας, είναι πολύ απλή για τον καθένα. Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες και πολύ εύκολα θα έχετε τα προγράμματά σας σε πλήρη λειτουργία.
INTERSoft IntelliCAD 2023 PRO 140€

INTERSoft IntelliCAD 2023 PRO 140€

Μόλις κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του προγράμματος INTERsoft - IntelliCAD 2023 της ArCADiasoft, με επιπλέον δυνατότητες και χαρακτηριστικά. Αποτελεί την ιδανική εναλλακτική και οικονομική πλατφόρμα και λύση σχεδίου CAD και 3D για τους μηχανικούς (αρχιτέκτονες, πολιτικούς, τοπογράφους, μηχανολόγους, κλπ) που έχουν συνηθίσει να σχεδιάζουν στο γνωστό AutoCAD® και από την άλλη όμως δεν θέλουν να πληρώνουν τεράστια ποσά για αγορά λογισμικού ή ετήσιες συνδρομές.
Νέες τιμές και νέες εκπτώσεις - ArCADiasoft Greece

Νέες τιμές και νέες εκπτώσεις - ArCADiasoft Greece

Μπορεί οι τιμές των προγραμμάτων να αυξάνονται παράλληλα με τα υπόλοιπα αγαθά όμως η ArCADiasoft συνεχίζει να προσφέρει σε όλους μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές 50% σε όλα τα προγράμματά της για μηχανικούς. Επωφεληθείτε της νέας αυτής προσφοράς η οποία γίνεται σε συνδυασμό με τα 25 χρόνια παρουσίας της εταιρείας στον χώρο των σχεδιαστικών 3D BIM προγραμμάτων.
ArCADia BIM 14 webinars - τα πρώτα βήματα

ArCADia BIM 14 webinars - τα πρώτα βήματα

Για τους φίλους και χρήστες του ArCADia BIM 14 αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα πλήρες αρχιτεκτονικό σχεδιαστικό πρόγραμμα τεχνολογίας BIM και θέλουν περισσότερες πληροφορίες έχει αρχίσει μια σειρά σεμιναρίων στα αγγλικά που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή σας.
3D σχεδιαστικό πρόγραμμα - ArCADia BIM 14

3D σχεδιαστικό πρόγραμμα - ArCADia BIM 14

Όπως και η προηγούμενη έκδοση το πρόγραμμα ArCADia BIM 14 της ArCADiasoft έρχεται σε τρεις εκδόσεις. Την βασική έκδοση Arcadia BIM 14, την έκδοση Arcadia BIM PLUS 14 και την Arcadia BIM LT 14, όπου το LT σημαίνει Light (ελαφριά). Η νέα έκδοση 14 του προγράμματος έχει αρκετά νέα χαρακτηριστικά σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση 12, όπως επίσης νέες δυνατότητες και πρόσθετες εφαρμογές. Φυσικά βασίζεται πάντα στην πλατφόρμα του IntelliCAD στην τελευταία αναβαθμισμένη έκδοσή της για ακόμη περισσότερη ταχύτητα και ευελιξία στο σχεδιασμό.
ArCADiasoft 25 χρόνια - νέα έκδοση - new version - ArCADia BIM 14

ArCADiasoft 25 χρόνια - νέα έκδοση - new version - ArCADia BIM 14

Η ArCADiasoft γιορτάζει τα 25 χρόνια στην παραγωγή και προμήθεια σχεδιαστικών και υπολογιστικών προγραμμάτων για μηχανικούς και προσφέρει σε όλους απίστευτες εκπτώσεις και προσφορές, έως 70%, σε όλα τα προγράμματά της. Ακόμη, από σήμερα είναι διαθέσιμη η νέα έκδοση ArCADiaBIM 14 με νέα χαρακτηριστικά που θα σας καταπλήξουν. Η προσφορά θα κρατήσει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2022 (επεκτάθηκε για όλο τον τρέχοντα μήνα).

Σας ενδιαφέρουν

Τρόποι πληρωμής - παραγγελίας

Τρόποι πληρωμής - παραγγελίας

Αριθμοί λογαριασμών για κατάθεση ή πληρωμή με κάρτα για τις αγορές σας
Προσφορές προγραμμάτων

Προσφορές προγραμμάτων

Τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις λογισμικού CAD BIM
Τιμοκατάλογος ArCADiasoft - CAD BIM

Τιμοκατάλογος ArCADiasoft - CAD BIM

Λογισμικό CAD BIM για μηχανικούς σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές
    Σελίδα: 1     Επόμενη >>>
Νεκτάριος Ντάσιος Interdomisi.gr - Πολιτικός Μηχανικός - στο Taskade Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Facebook Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Twitter Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο LinkedIn Νεκτάριος Ντάσιος Πολιτικός Μηχανικός
Λογισμικό CAD BIM για μηχανικούς    ⋰ ArCADiaΒΙΜ σχεδιαστικό πρόγραμμα IntelliCAD ή AutoCAD® ; Τιμοκατάλογος ArCADiasoft προγραμμάτων μηχανικού Τρέχουσες προσφορές προγραμμάτων - Εκπτώσεις Τρόποι πληρωμής - παραγγελίας Interdomisi.com    ⋰ Έργα Οικοδομικές Άδειες Οικοδομικές άδειες - Άδειες δόμησης αρχείου Θεσσαλονίκη Γενικές πληροφορίες - Info    ⋰ Έκδοση οικοδομικών αδειών Τακτοποίηση αυθαιρέτων Ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου Άδειες λειτουργίας καταστημάτων Δεχόμαστε πληρωμές μέσω κάρτας (POS) από εδώ! Or listen to Oldradio.love Προμηθευτές - Suppliers    ⋰ KARAG SA Bathroom Experience Decolab είδη υγιεινής - πλακάκια Xylosystem Ξύλινα γερμανικά κουφώματα ArCADiaSoft - BIM CAD software Συνεργάτες - Contractors    ⋰ Σπυριδόπουλος Γεώργιος - Τοπογράφος μηχανικός CivilTHES - Παγγός Βασίλειος - Πολιτικός μηχανικός Keten Constructions & Partners - Αρχιτέκτονας Μηχανικός Δόδουρας Γεώργιος - Πιστοποιημένος εκτιμητής ReV Αγγέλου Δημήτριος - Δομοστατικός - Ενισχύσεις - Πέτρινα κτίρια PRAXISakiniton - Πωλήσεις Ενοικιάσεις ακινήτων Σύλλογοι - Φορείς    ⋰ Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου - ΕΙΠΑΚ ΤΕΕ - Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Υ.Π.ΕΝ. Ινστιτούτο Κτιρίων Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης Για μηχανικούς    ⋰ ΤΕΕ Αυθαίρετα Ν4495/17 - Ν4178/13 ΤΕΕ Ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου ΤΕΕ e-Άδειες Ηλεκτρονική έκδοση ΤΕΕ Ελεγκτές δόμησης ΤΕΕ Αμοιβές μηχανικών ΤΕΕ Αναζήτηση δηλώσεων αυθαιρέτων ΤΕΕ Αναζήτηση οικοδομικών αδειών Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών Και για τοπογράφους    ⋰ Θέαση κτηματολογίου Δασικοί χάρτες Θέαση σημείων υδροληψίας e-Πολεοδομία Ελληνικό Κτηματολόγιο Κτηματολόγιο - αναζήτηση Δ. Θεσσαλονίκης GIS - Χαρτογράφηση Δ. Θεσσαλονίκης - Χωρικά δεδομένα Ανακαίνιση - Διακόσμηση - Έργα - Προσφορές    ⋰ Ανακαίνιση μπάνιου - λουτρού Ξύλινα σπίτια και κατασκευές Προσθήκη ορόφου με ξύλινη κατασκευή Επισκευή σοβά (επιχρίσματα) όψης οικοδομής Εξοικονομώ κατ' οίκον - αιτήσεις - πρόγραμμα    ⋰ Εξοικονομώ αυτονομώ 2020 Εξοικονομώ 2021 Εξοικονομώ 2023
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΤΑΣΙΟΣ
Τεχνικό γραφείο - Ανακαινίσεις
• Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.
MSc Civil Engineer A.U.TH.
Αρ. Μητρώου ΤΕΕ 95348
• Μέλος στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου - ΕΙΠΑΚ
• Ενεργειακός Επιθεωρητής
Γ΄ τάξης (Α.Μ. 5654)
• Εκτιμητής - Πραγματογνώμονας
• Επίσημος Συνεργάτης της ArCADiaSoft στην Ελλάδα

Φιλιππουπόλεως 6, Αμπελόκηποι
56123, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία
Τηλ.-Fax: +30 2313032721
Κιν.: +30 6944349785
Email : info@interdomisi.gr
nektariosntasios@gmail.com

Η τοποθεσία μας - Πολιτικοί Μηχανικοί Θεσσαλονίκης :
Χάρτης τοποθεσίας Τεχνικού γραφείου Νεκτάριος Ντάσιος, Πολιτικός Μηχανικός Θεσσαλονίκη Α.Π.Θ. Άδειες, Τεχνικές εκθέσεις, Παθητικά κτίρια, Ενεργειακός επιθεωρητής, Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης, Εξοικονομώ
Λογισμικό cad, bim, ArCADia, ArCADiaSoft, 3D, προγράμματα σχεδίασης για μηχανικούς και αρχιτέκτονες, ArCADiaBIM, intelliCAD, εναλλακτική πλατφόρμα AutoCAD, alternative AutoCAD, native dwg format
Λογισμικό cad, bim, ArCADia, ArCADiaSoft, 3D, σχέδιο, προγράμματα, σχεδίασης, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, ArCADiaBIM, intelliCAD, εναλλακτική, πλατφόρμα, AutoCAD, alternative, AutoCAD, native, dwg, format, αρχιτεκτονικό
powered by: geodi.net
Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Κατάλαβα