Τιμοκατάλογος Προγραμμάτων Μηχανικού
ESPA
ESPA ΑΜΕΑ
Valid XHTML 1.0 Transitional
Μέγεθος: Αντίθεση:
Επιλογές αναζήτησης

Κωδικός ασφαλείας Πέντε συν Έξι ίσον

Έργα


Εγγραφές: 23 ,     Σελίδα: 1
Σελίδες: 1 2
Θερμομόνωση και υγρομόνωση - στεγάνωση δώματος (ταράτσας) - σύστημα Ultralight

Θερμομόνωση και υγρομόνωση - στεγάνωση δώματος (ταράτσας) - σύστημα Ultralight

Μεταξύ μας το σύστημα αυτό θερμομόνωσης και υγρομόνωσης (θερμοϋγρομόνωσης) της FIBRAN λέγεται και Ultralight γιατί έχει συνολικά πολύ μικρό βάρος και δεν επιβαρύνει ιδιαίτερα την πλάκα οπλισμένου σκυροδέματος στο δώμα (ταράτσα) μιας οικοδομής. Πρόκειται αυστηρά για σύστημα ξηράς δόμησης και η εφαρμογή του γίνεται με την απαραίτητη επίβλεψη και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις του ΚΕΝΑΚ για θερμομόνωση ενώ παράλληλα επιτρέπει στην πλάκα να αναπνέει από το επάνω μέρος χωρίς να αφήνει την υγρασία να περάσει μέσα. Εφαρμόστηκε με επιτυχία από το γραφείο μας Interdomisi σε παλιά ισόγεια μονοκατοικία.
Παθητικό κτίριο στη Θεσσαλονίκη

Παθητικό κτίριο στη Θεσσαλονίκη

Αν σας έλεγε κάποιος ότι με ένα μικρό κλιματιστικό (9αρι όπως τo λέμε, δηλαδή 9.000BTU/h ή 2,64kW) μπορείτε να ζεστάνετε πραγματικά ένα σπίτι τουλάχιστον 100τμ και μάλιστα χωρίς να χρειάζεται αυτό να λειτουργεί συνεχώς, αυτό πως θα σας φαινόταν; Και όμως αυτό γίνεται πραγματικότητα στα Παθητικά Κτίρια (Passive House) διότι η πραγματική εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων αρχίζει μόνο όταν δεν απαιτείται να καταναλώσεις πολύ ενέργεια.
Passive House - Παθητικό Κτίριο

Passive House - Παθητικό Κτίριο

Γιατί να προτιμήσει κανείς να κατασκευάσει και να ζήσει σε ένα παθητικό κτίριο; Γιατί όχι; θα πούμε εμείς στην Interdomisi... Ο βιοκλιματικός σχεδιασμός και η ανάγκη κατασκευής ενός κτιρίου φιλικού προς το περιβάλλον και προς τον χρήστη/ένοικο δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο σε οικονομικούς όρους αλλά προσδίδει παράλληλα και μία διαφορετική ποιότητα ζωής που πολλοί την αναζητούν.
Παθητικά κτίρια για όλους

Παθητικά κτίρια για όλους

Πολλές φορές ακούμε για το παθητικό κτίριο, την έννοια του βιοκλιματικού σχεδιασμού καθώς και την ποιότητα που μπορούν να προσφέρουν αυτές οι έννοιες και οι διαδικασίες στην καθημερινότητά μας, αφού μέσα στα κτίρια περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας. Πρόκειται για κτίρια που εξ ορισμού προσφέρουν κατά τη χρήση τους μεγάλη αποδοτικότητα, μακροχρόνια βιωσιμότητα, περισσότερη οικονομία και μεγαλύτερη άνεση. Και είναι αλήθεια ότι όλα αυτά μπορούν πραγματικά να επιτευχθούν με ένα πολύ μικρό ποσοστό αύξησης κόστους στον συνολικό προϋπολογισμό της κατασκευής ενός έργου.
Ανακαίνιση μπάνιου, λουτρού, WC

Ανακαίνιση μπάνιου, λουτρού, WC

Αν ψάχνετε πληροφορίες και προσφορά για ανακαίνιση μπάνιου, λουτρού WC στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή είσαστε στο κατάλληλο μέρος. Στην interdomisi εγκαινιάζουμε μια νέα συνεργασία με την decolab.biz, θυγατρική της karag.gr, εταιρεία κολοσσό στο είδος της - εισαγωγέα πλακιδίων τοίχου και δαπέδου, ειδών υγιεινής και όχι μόνο - με εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη, στις Σέρρες και στην Αθήνα. Πρόκειται κυριολεκτικά για μια ατελείωτη γκάμα προϊόντων που θα καλύψουν την όποια στυλιστική σας ανάγκη ενώ, παράλληλα, είναι προσιτή οικονομικά για όλους.
Μονοκατοικία στη Ρόδο με ξύλινα κουφώματα

Μονοκατοικία στη Ρόδο με ξύλινα κουφώματα

Ένα από τα πολλά σχέδια κατοικιών που έχει η interdomisi στο ενεργητικό της είναι και το παρακάτω που αφορά μια μονοκατοικία στη Ρόδο. Πρόκειται για ξύλινη κατασκευή (με πάνελ από OSB) με ξύλινα κουφώματα και επένδυση σοβά εξωτερικά. Είναι ένα κλασικό και όμορφο σχέδιο με τετράριχτη στέγη, που ταιριάζει σε πολλές περιπτώσεις οικοπέδων χωρίς βέβαια να αποτελεί μονοσήμαντη λύση. Επίσης, είναι εφικτή η κατασκευή του από συμβατικά υλικά (οπλισμένο σκυρόδεμα και οπτοπλινθοδομές).
Οικοδομή κατοικιών στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

Οικοδομή κατοικιών στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

Στην interdomisi θα βρείτε κατασκευαστικές και σχεδιαστικές λύσεις για οποιαδήποτε οικιστική ανάγκη θέλετε να καλύψετε. Είτε πρόκειται για μονοκατοικία, είτε για πολυκατοικία, είτε ακόμα και για οικοδομές σε περιοχές ειδικού καθεστώτος όπως είναι το ιστορικό κέντρο μιας πόλης. Μία από αυτές είναι η παρακάτω λύση που δόθηκε για την ανέγερση οικοδομής κατοικιών (γκαρσονιέρες) στην περιοχή της Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης.
Ξενοδοχείο με ξύλινη κατασκευή ορόφων

Ξενοδοχείο με ξύλινη κατασκευή ορόφων

Έκδοση οικοδομικής άδειας, άδειας λειτουργίας, μελέτη και επίβλεψη ανέγερσης διωρόφου ξενοδοχείου, με ξύλινο σκελετό από πάνελ, με υπόγειο από οπλισμένο σκυρόδεμα. Καθώς η περιοχή ήταν απομακρυσμένη έγινε επί τόπου κατασκευή του ξύλινου σκελετού της φέρουσας τοιχοποιίας. Πρόκειται για ένα έργο που ολοκληρώθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας μου, ως πολιτικός μηχανικός, με άλλα τεχνικά γραφεία. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε παραδοσιακό οικισμό με ειδικούς όρους δόμησης και αποτελείται συνολικά από δύο κτίρια (δωμάτια και εστιατόριο).
Ξύλινα σπίτια και κατασκευές

Ξύλινα σπίτια και κατασκευές

Η κατασκευή μιας ξύλινης κατοικίας αποτελεί όνειρο ζωής για πολλούς. Είτε με πραγματική όψη ξύλου είτε σοβατισμένα που να μοιάζουν με συμβατικές κατοικίες, τα ξύλινα σπίτια πληρούν τις αυστηρότερες σύγχρονες απαιτήσεις. Με φέροντα οργανισμό από φέρουσα ξύλινη τοιχοποιία και συνήθως ξύλινα κουφώματα αποτελούν μια συμφέρουσα λύση από πολλές πλευρές. Εμείς με πολυετή εμπειρία στην κατασκευή ξύλινων σπιτιών και κατασκευών βρισκόμαστε κοντά σας για να γίνει το όνειρό σας πραγματικότητα.
Ξύλινα Γερμανικά παράθυρα και πόρτες

Ξύλινα Γερμανικά παράθυρα και πόρτες

Στην Interdomisi θα βρείτε τους καλύτερους επαγγελματίες με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και προμήθεια ξύλινων Γερμανικών κουφωμάτων. Εμείς και οι συνεργάτες μας διαθέτουμε στην αγορά παραδοσιακά ξύλινα Γερμανικά παράθυρα και πόρτες για κάθε ιδιαίτερη ανάγκη του έργου σας. Είτε πρόκειται για διατηρητέο κτίριο είτε για κτίρια και ξενοδοχεία σε παραδοσιακούς οικισμούς (όπως Χαλκιδική, Πήλιο, Μύκονος και λοιπά νησιά, κ.α.) έχουμε την καλύτερη προσφορά για εσάς!
Επισκευή σοβά με σκαλωσιά και βάψιμο - ανακαίνιση οικοδομής

Επισκευή σοβά με σκαλωσιά και βάψιμο - ανακαίνιση οικοδομής

Για εγγυημένο αποτέλεσμα επιλέγουμε τα καλύτερα υλικά σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία των συνεργείων μας. Ακόμα ένα δύσκολο έργο για επισκευή στους σοβάδες (επιχρίσματα) στις όψεις οικοδομής 6 ορόφων στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε από το τεχνικό γραφείο Θεσσαλονίκης Domisi Diakosmisi. Η οικοδομική άδεια, η απογραφή του έργου στο ΙΚΑ, η τοποθέτηση σκαλωσιάς, οι εργασίες επισκευών σοβάδων και μαρμάρων και η βαφή (ελαιοχρωματισμοί ή βάψιμο) της οικοδομής, όλα έγιναν υπό την δική μας επίβλεψη.
Σχέδιο ΔΕΗ Θεσσαλονίκη ηλεκτρολόγος εγκατάσταση

Σχέδιο ΔΕΗ Θεσσαλονίκη ηλεκτρολόγος εγκατάσταση

Το τεχνικό γραφείο interdomisi.gr σε συνεργασία με Διπλωματούχο ηλεκτρολόγο μηχανικό και πιστοποιημένους ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες τεχνίτες αναλαμβάνει να εκπονήσει το ηλεκτρολογικό σχέδιο ΔΕΗ για το σπίτι σας ή το κατάστημά σας στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Επίσης, αναλαμβάνουμε την πλήρη ηλεκτρολογική εγκατάσταση του χώρου σας ή τον έλεγχο αυτής σε περίπτωση βλάβης.

Σας ενδιαφέρουν

Ανακαίνιση Διακόσμηση

Ανακαίνιση Διακόσμηση

Τεχνικές εργασίες με σύγχρονα υλικά για κάθε χώρο
Κοστολόγηση Έργου

Κοστολόγηση Έργου

Γραπτή προσφορά για εύκολες αλλά και δύσκολες κατασκευές
Ξύλινες Κατασκευές

Ξύλινες Κατασκευές

Κατοικίες, ξενοδοχεία, στέγες, πέργκολες, κιόσκια, περιφράξεις...
    Σελίδα: 1     Επόμενη >>>
Νεκτάριος Ντάσιος Interdomisi.gr - Πολιτικός Μηχανικός - στο Taskade Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Facebook Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Twitter Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο LinkedIn Νεκτάριος Ντάσιος Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Ello Νεκτάριος Ντάσιος Πολιτικός Μηχανικός
Λογισμικό CAD BIM για μηχανικούς    ⋰ ArCADiaΒΙΜ σχεδιαστικό πρόγραμμα IntelliCAD ή AutoCAD® ; Τιμοκατάλογος ArCADiasoft προγραμμάτων μηχανικού Τρέχουσες προσφορές προγραμμάτων - Εκπτώσεις Τρόποι πληρωμής - παραγγελίας Interdomisi.com    ⋰ Έργα Οικοδομικές Άδειες Οικοδομικές άδειες - Άδειες δόμησης αρχείου Θεσσαλονίκη Γενικές πληροφορίες - Info    ⋰ Έκδοση οικοδομικών αδειών Τακτοποίηση αυθαιρέτων Ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου Άδειες λειτουργίας καταστημάτων Δεχόμαστε πληρωμές μέσω κάρτας (POS) από εδώ! Or listen to Oldradio.love Προμηθευτές - Suppliers    ⋰ KARAG SA Bathroom Experience Decolab είδη υγιεινής - πλακάκια Xylosystem Ξύλινα γερμανικά κουφώματα ArCADiaSoft - BIM CAD software Συνεργάτες - Contractors    ⋰ Σπυριδόπουλος Γεώργιος - Τοπογράφος μηχανικός CivilTHES - Παγγός Βασίλειος - Πολιτικός μηχανικός Keten Constructions & Partners - Αρχιτέκτονας Μηχανικός Δόδουρας Γεώργιος - Πιστοποιημένος εκτιμητής ReV Αγγέλου Δημήτριος - Δομοστατικός - Ενισχύσεις - Πέτρινα κτίρια PRAXISakiniton - Πωλήσεις Ενοικιάσεις ακινήτων Σύλλογοι - Φορείς    ⋰ Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου - ΕΙΠΑΚ ΤΕΕ - Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Υ.Π.ΕΝ. Ινστιτούτο Κτιρίων Μηδενικής Ενεργειακής Κατανάλωσης Για μηχανικούς    ⋰ ΤΕΕ Αυθαίρετα Ν4495/17 - Ν4178/13 ΤΕΕ Ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου ΤΕΕ e-Άδειες Ηλεκτρονική έκδοση ΤΕΕ Ελεγκτές δόμησης ΤΕΕ Αμοιβές μηχανικών ΤΕΕ Αναζήτηση δηλώσεων αυθαιρέτων ΤΕΕ Αναζήτηση οικοδομικών αδειών Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών Και για τοπογράφους    ⋰ Θέαση κτηματολογίου Δασικοί χάρτες Θέαση σημείων υδροληψίας e-Πολεοδομία Ελληνικό Κτηματολόγιο Κτηματολόγιο - αναζήτηση Δ. Θεσσαλονίκης GIS - Χαρτογράφηση Δ. Θεσσαλονίκης - Χωρικά δεδομένα Ανακαίνιση - Διακόσμηση - Έργα - Προσφορές    ⋰ Ανακαίνιση μπάνιου - λουτρού Ξύλινα σπίτια και κατασκευές Προσθήκη ορόφου με ξύλινη κατασκευή Επισκευή σοβά (επιχρίσματα) όψης οικοδομής Εξοικονομώ κατ' οίκον - αιτήσεις - πρόγραμμα    ⋰ Εξοικονομώ αυτονομώ 2020 Εξοικονομώ 2021 Εξοικονομώ 2023
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΤΑΣΙΟΣ
Τεχνικό γραφείο - Ανακαινίσεις
• Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.
MSc Civil Engineer A.U.TH.
Αρ. Μητρώου ΤΕΕ 95348
• Μέλος στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου - ΕΙΠΑΚ
• Ενεργειακός Επιθεωρητής
Γ΄ τάξης (Α.Μ. 5654)
• Εκτιμητής - Πραγματογνώμονας
• Επίσημος Συνεργάτης της ArCADiaSoft στην Ελλάδα

Φιλιππουπόλεως 6, Αμπελόκηποι
56123, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία
Τηλ.-Fax: +30 2313032721
Κιν.: +30 6944349785
Email : info@interdomisi.gr
nektariosntasios@gmail.com

Η τοποθεσία μας - Πολιτικοί Μηχανικοί Θεσσαλονίκης :
Χάρτης τοποθεσίας Τεχνικού γραφείου Νεκτάριος Ντάσιος, Πολιτικός Μηχανικός Θεσσαλονίκη Α.Π.Θ. Άδειες, Τεχνικές εκθέσεις, Παθητικά κτίρια, Ενεργειακός επιθεωρητής, Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης, Εξοικονομώ
Έργα πολιτικού μηχανικού: κατασκευή, ανέγερση, ανακαινίσεις, επισκευές κτιρίων, παθητικό κτίριο, passive house, επίβλεψη, ανακαίνιση και διακόσμηση, διαρρύθμιση χώρων, αλλαγές χρήσης, ειδικές κατασκευές, οικοδομές, ξενοδοχεία, βιοτεχνίες, αποθήκες, ξύλινες κατοικίες, βαφές, χρωματισμοί
Έργα, ανακαίνιση, διακόσμηση, ξύλινα, σπίτια, κατοικίες, ξύλινες, κατασκευές, παθητικό, κτίριο, passive, house,ξενοδοχεία, βιοτεχνίες, μεταλλικές, διαρρυθμίσεις, αντιπαροχές, εξοικονόμηση κατ' οίκον, εξοικονομώ, ενδιαιτήματα ζώων, μόνωση, θερμομόνωση, στεγάνωση, χρωματισμοί, βαφές, επιχρίσματα, σοβάδες, στέγες, πέργκολες, σπιτάκια, κήπου, κιόσκια
powered by: geodi.net
Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.
Κατάλαβα