Επιλογές αναζήτησης Όλες οι λέξεις Οποιαδήποτε λέξη
Φράση
Κωδικός ασφαλείας Εννέα συν Ένα ίσον

Κύρια άρθρα

Ανακαίνιση Διακόσμηση

Ανακαίνιση Διακόσμηση

Τεχνικές εργασίες με σύγχρονα υλικά για κάθε χώρο
Κοστολόγηση Έργου

Κοστολόγηση Έργου

Γραπτή προσφορά για εύκολες αλλά και δύσκολες κατασκευές
Ξύλινες Κατασκευές

Ξύλινες Κατασκευές

Κατοικίες, ξενοδοχεία, στέγες, πέργκολες, κιόσκια, περιφράξεις...
Εγγραφές: 18 ,     Σελίδα: 2
Σελίδες: 1 2
Φυσικό αέριο Θεσσαλονίκη εγκατάσταση μελέτη προσφορά

Φυσικό αέριο Θεσσαλονίκη εγκατάσταση μελέτη προσφορά

Το τεχνικό μας γραφείο και οι συνεργάτες του (μηχανολόγοι μηχανικοί, υδραυλικοί, συντηρητές καυστήρων, κλπ) αναλαμβάνουμε τη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή έργων εγκατάστασης φυσικού αερίου στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Προτείνουμε λέβητα φυσικού αερίου ανάλογα με τις συνθήκες και τις απαιτήσεις του καθενός καθώς και θερμαντικά σώματα (καλοριφέρ) και άλλες "έξυπνες" λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων.
Επισκευή σοβά (επιχρίσματα) όψης οικοδομής

Επισκευή σοβά (επιχρίσματα) όψης οικοδομής

Άλλο ένα έργο ολοκληρώθηκε με επιτυχία από το τεχνικό γραφείο Θεσσαλονίκης Domisi Diakosmisi και τους συνεργάτες του. Πρόκειται για την επισκευή των επιχρισμάτων (σοβάδες) στην όψη οικοδομής και συγκεκριμένα στις όψεις των εξωστών (κούτελα), καθώς υπήρχε άμεσος κίνδυνος.
Προσθήκη ορόφου με ξύλινη κατασκευή

Προσθήκη ορόφου με ξύλινη κατασκευή

Μία πρακτική λύση για προσθήκες καθ΄ ύψος σε υφιστάμενα κτήρια, ειδικά σε παλιές οικοδομές, είναι η ξύλινη κατασκευή. Το τεχνικό γραφείο πολιτικού μηχανικού Domisi Diakosmisi έχει μεγάλη εμπειρία και σε αυτόν τον τομέα, από τη μελέτη μέχρι την κατασκευή. Πρόκειται για μία προσιτή, οικονομικά, λύση με πολλά οφέλη.
Ανακαίνιση & Διακόσμηση Οδοντιατρείου

Ανακαίνιση & Διακόσμηση Οδοντιατρείου

Στις εικόνες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε ακόμη ένα έργο ανακαίνισης και διακόσμησης που υλοποιήθηκε από το γραφείο μας Domisi Diakosmisi. Πρόκειται για έναν χώρο σύγχρονου οδοντιατρείου και η μελέτη και η επίβλεψη έγινε από εμάς.
Άδεια Κομμωτηρίου Θεσσαλονίκη

Άδεια Κομμωτηρίου Θεσσαλονίκη

Τα κομμωτήρια και τα κουρεία είναι έργα με τα οποία ένας πολιτικός μηχανικός θα ασχοληθεί αρκετά συχνά, είτε με την άδεια λειτουργίας είτε και με την κατασκευή ή έστω τη μελέτη του χώρου. Όπως όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος έτσι και αυτά έχουν ιδιαίτερο τρόπο αδειοδότησης περνώντας διάφορα στάδια (Δήμος, Πυροσβεστική, Διεύθυνση Υγείας, κλπ). Ο μηχανικός και μελετητής οφείλει να τηρεί ορισμένες προδιαγραφές που προβλέπονται από τη νομοθεσία.
Άδεια Ξενοδοχείου 3 αστέρων Λουτράκι Αριδαίας

Άδεια Ξενοδοχείου 3 αστέρων Λουτράκι Αριδαίας

Το τεχνικό γραφείο Domisi Diakosmisi έχει πολυετή πείρα στη μελέτη και έκδοση άδειας δόμησης και άδειας λειτουργίας των ξενοδοχείων και γενικά των τουριστικών καταλυμάτων. Ακόμη, αναλαμβάνουμε την επίβλεψη του έργου αλλά και την τεχνικοοικονομική υποστήριξη όταν αυτό υπάγεται σε κάποιο πρόγραμμα επιδότησης (ΕΣΠΑ, αναπτυξιακός νόμος, κλπ). Τέλος, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν αναλαμβάνουμε και την κατασκευή μέρους ή όλου του έργου.
Άδεια ξενοδοχείου σκύλων (ενδιαίτημα)

Άδεια ξενοδοχείου σκύλων (ενδιαίτημα)

Ξενοδοχείο σκύλων ή αλλιώς ενδιαίτημα μικρών ζώων (σκύλων) είναι η επιχείρηση η οποία ασχολείται με τη φύλαξη σκύλων για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, την έκδοση άδειας δόμησης (οικοδομική άδεια), την άδεια ίδρυσης και λειτουργίας, την επίβλεψη καθώς και την κατασκευή αυτών και παρόμοιων έργων.
Άδεια Κουρείου Θεσσαλονίκη Bar Berico

Άδεια Κουρείου Θεσσαλονίκη Bar Berico

Ριζική ανακαίνιση και διακόσμηση χώρου καταστήματος κουρείου με την ονομασία "Bar Berico" και έκδοση άδειας λειτουργίας. Η ιδέα του ιδιοκτήτη να δώσει μία νότα (ή και περισσότερες) από μπαρ στην επιχείρησή του ήταν κάτι το απρόσμενο και μας έδωσε απίστευτη έμπνευση. Οι ιδέες αμέσως έγιναν πράξη με χειροποίητα σχέδια στα έπιπλα (για να δείχνουν κλασικά) και με το χώρο να μοιάζει πραγματικά με ένα Bar.
Κατασκευή ξύλινης κατοικίας σε χωριό

Κατασκευή ξύλινης κατοικίας σε χωριό

Ξύλινη ισόγεια κατοικία, κατασκευασμένη από πάνελ (τύπου σάντουιτς) τοιχοποιία με μονόριχτη στέγη και εξωτερική ξύλινη επένδυση. Στο έργο έγιναν από το γραφείο μας η μελέτη, η έκδοση οικοδομικής άδειας και η επίβλεψη. Η κατασκευή έγινε από την εταιρεία Timber Trager.

Έργα


<<< Προηγούμενη     Σελίδα: 2    
Νεκτάριος Ντάσιος Interdomisi.gr - Πολιτικός Μηχανικός - στο Quire Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Facebook Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Twitter Τεχνικό γραφείο Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο LinkedIn Νεκτάριος Ντάσιος Interdomisi.gr Domisi Diakosmisi - Πολιτικός Μηχανικός - στο Ello Νεκτάριος Ντάσιος Πολιτικός Μηχανικός
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΝΤΑΣΙΟΣ
Τεχνικό γραφείο - Ανακαινίσεις
• Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.
MSc Civil Engineer A.U.TH.
Αρ. Μητρώου ΤΕΕ 95348
• Ενεργειακός Επιθεωρητής
Γ΄ τάξης (Α.Μ. 5654)
• Εκτιμητής - Πραγματογνώμονας

Φιλιππουπόλεως 6, Αμπελόκηποι
56123, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία
Τηλ.-Fax: +30 2313032721
Κιν.: +30 6944349785
Email : info@interdomisi.gr
nektariosntasios@gmail.com
Η τοποθεσία μας - Πολιτικοί Μηχανικοί Θεσσαλονίκης :
Χάρτης τοποθεσίας Τεχνικού γραφείου Νεκτάριος Ντάσιος, Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ. Άδειες τεχνικές εκθέσεις, Ενεργειακός επιθεωρητής, Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης, Εξοικονομώ
Έργα πολιτικού μηχανικού: κατασκευή, επισκευές κτιρίων, επίβλεψη, ανακαίνιση και διακόσμηση, διαρρύθμιση χώρων, αλλαγές χρήσης, ειδικές κατασκευές, οικοδομές, ξενοδοχεία, βιοτεχνίες, αποθήκες, ξύλινες κατοικίες, κατασκευές, επισκευές κτιρίων και χρωματισμούς
Έργα, ανακαίνιση, διακόσμηση, ξύλινα, σπίτια, κατοικίες, ξύλινες, κατασκευές, ξενοδοχεία, βιοτεχνίες, μεταλλικές, διαρρυθμίσεις, αντιπαροχές, εξοικονόμηση κατ' οίκον, εξοικονομώ, ενδιαιτήματα ζώων, μόνωση, θερμομόνωση, στεγάνωση, χρωματισμοί, βαφές, επιχρίσματα, σοβάδες, στέγες, πέργκολες, σπιτάκια, κήπου, κιόσκια
powered by: geodi.net